به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر محمدهادي ايمانيه، روز گذشته در نشست خبري در دانشگاه علوم پزشکي شيراز، با بيان اينكه قبل از شيراز، دانشگاههاي علوم پزشكي مشهد، تهران و اصفهان، دوره دكتراي حرفهاي طب سنتي را راهاندازي كردهاند، اظهار داشت: در آينده از متخصصان تربيت شده در دانشگاههاي شيراز و تهران به عنوان هيئت علمي استفاده خواهد شد.
وي افزود: اين دوره تخصصي در پي انعقاد تفاهمنامه بين دانشگاههاي علوم پزشكي شيراز و تهران جهت تامين اعضاي هيئت علمي راهاندازي شده است.
ايمانيه گفت: اين دورههاي تخصصي، مختص ايران نيست و پيش بيني مي شود كه بسياري از پزشكان در برابر راهاندازي طب سنتي مانند تجويز داروهاي توليد شده داخل كشور، مقاومت خواهند كرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: راهاندازي مركز طب سنتي، تدوين 22 طرح تحقيقاتي، تاسيس كتابخانه طب سنتي ابنسينا مشتمل بر حدود يكهزار جلد كتاب به زبانهاي فارسي، لاتين و عربي، راهاندازي پايگاه اينترنتي و بانك اطلاعات علمي، انتشار نشريه علمي پژوهشي سينا، راهاندازي دوره تخصصي طب سنتي و برنامهريزي براي برگزاري كنگره بينالمللي طبسنتي از اقدامات انجام شده در راستاي ترويج اين شيوه علمي براي تشخيص و درمان بيماريها در فارس است.
وي به روند نظارت بر عرضه گياهان دارويي در عطاري ها، اشاره و تصريح کرد: مجموعهاي متشكل از معاونت درمان، معاونت دارو و گروه علمي طبسنتي را ايجاد كردهايم تا نظارت را برعهده بگيرند.
ايمانيه خاطرنشان كرد: ده هكتار زمين با همكاري بخشداري و منابعطبيعي ميمند به پرورش و توليد گياهان دارويي اختصاص داده شده است، باغ گياهان دارويي و گلخانه گياهان دارويي نيز در اكبرآباد ايجاد شده است./انتهاي پيام/