کد خبر:۹۳۷۹۷۳

توانمندی فناوران به کمک آمد تا خودرو‌های برقی سریع‌تر در ناوگان حمل و نقل جای خود را باز کند

استانداردسازی محصولات و سامانه‌های ایمنی مو‌تورسیکلت و خودرو‌های برقی تدوین شد تا با کمک ظرفیت‌های داخلی فعالیت‌های این حوزه شتاب گیرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو یکی از اولویت‌های ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه فناوری‌هایی است که منجر به برقی سازی وسایل حمل و نقل می‌شود. در همین راستا نیز در یک همکاری مشترک، اقدام به طرح استاندارسازی محصولات و سامانه‌های ایمنی مو‌تورسیکلت و خودرو‌های برقی با بخش خودروی برقی پژوهشگاه نیرو کرده است.

برای اجرای این پروژه، طرح‌های تهیه «اطلس و مشخصات آزمایشگاه‌های داخلی فعال در حوزه خودرو‌های برقی توسط بخش خودرو و قوای محرکه پژوهشگاه نیرو» و «تدوین استاندارد ملی برای پیشرانه‌های خودرو‌های برقی توسط بخش خودرو و قوای محرکه پژوهشگاه نیرو» اجرایی شده است.

بخش خودروی ستاد فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق این هدف یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری خود را به حوزه برقی‌سازی خودرو‌ها معطوف کرده است و برای تحقق آن همکاری‌های مشترکی با نهاد‌های ذیربط و شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف کرده است.

همکاری‌هایی، چون «تدوین شبکه آزمون‌های مرتبط با خودرو و قوای محرکه با شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران»، «بازبینی و به روز رسانی نقشه راه ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی با دانشگاه امیرکبیر»، «حمایت از راه اندازی مرکز نوآوری گیربکس خودرو با شرکت نیرو محرکه»، «همکاری برای توسعه فناوری‌های مرتبط با ساخت خودروی تارا برقی با شرکت جتکو» و «همکاری برای تولید و توسعه قوای محرکه اتوبوس برقی با دانشگاه تهران»

همچنین در این حوزه تفاهم نامه‌هایی برای «توسعه زیرساخت خودرو و وسایل نقلیه برقی و ایستگاه‌های شارژ»، «توسعه و تدوین استاندارد‌های مرتبط با وسائل نقلیه برقی و زیرساخت»، «توسعه فناوری‌های مرتبط با هوشمندسازی و اتصال پذیری خودروها» و «توسعه فناوری‌های مرتبط با خودرو‌های متصل» نیز بین ستاد و دیگر نهاد‌های مرتبط منعقد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار