به گزارش گروه فنالوری خبرگزاری دانشجو، شرکتهای خلاق و زیستبوم صنایع نرم و خلاق به نهادهای مالی نیاز دارند که به صورت تخصصی به نیازهای مالی اینگونه از شرکتها پاسخ دهند. بر این اساس، تاسیس صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق، گامی بلندی در این حوزه محسوب میشود.
یکی از اهداف و ماموریتهای صندوق، حمایت از توسعه ذینفعان اصلی و فعالان زیست بوم صنایع خلاق بر اساس اولویتهای فرهنگی ایرانی و اسلامی است.
این صندوق همچنین از افزایش سهم تولیدات ملی، صادرات محصولات و خدمات نسبت به سایر صنایع و محصولات کشور، حمایت میکند.
افزایش ضریب نفوذ نوآوری و فناوری در تولید محصولات و خدمات در حوزه صنایع فرهنگی، ایجاد زیرساخت مناسب برای تسهیل فرآیندهای سرمایه گذاری، جذب و هدایت سرمایه و سرمایه گذاران، خدمات مالی در حوزه صنایع خلاق و نوآورانه، نیز بخش دیگری از اهداف راهبردی این صندوق را تشکیل میدهد.
صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق با سرمایه گذاری و کمک به توسعه زیرساخت، شبکهها، فناوریها، ناشران و توسعه دهندگان بازار و فعالیتهای زیرساختی توسعه دهنده زیست بوم صنایع و محصولات خلاق و نوآورانه، تلاش دارد تا زیست بوم صنایع نرم و خلاق را هر چه بیشتر توسعه دهد.
این صندق به شرکتهای خلاق و نوآور خدمات اعتباری و مالی میدهد. همچنین برای آنها ضمانت نامه صادر میکند.
تامین مالی، ارائه تسهیلات، لیزینگ، کارگزاری تسهیلات، جذب و معرفی سرمایه گذار و سرمایه گذاری خطرپذیر، دیگر خدمات ارائه شده توسط این صندوق است.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق، به آدرس www.cidfund.ir مراجعه کنند.