یک فعال فرهنگی: دولت آینده به هنر انقلابی ضریب دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۹۴۶

یک فعال فرهنگی: دولت آینده به هنر انقلابی ضریب دهد

یک کارشناس فرهنگی معتقد است که دولت سیزدهم باید به هنر و جبهه فرهنگی انقلاب ضریب دهد و طرحی نو دراندازد.
یک فعال فرهنگی: دولت آینده به هنر انقلابی ضریب دهد

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسین قرایی، معاون فرهنگی دانشگاه صداوسیما گفت: به‌نظر من مهم‌ترین اولویت رئیس‌جمهور منتخب در حوزه مدیریت فرهنگی، ضریب دادن به جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است. این خودش یک سرفصل جدید در فعالیت دولت‌ها خواهد شد.

وی افزود: ما یک وزیر ارشاد می‌خواهیم که شب و روز کار کند، از پشت میز بلند شود و فضای فکری و فرهنگی انقلابی را از روستا تا شهر گسترش دهد و هنر مردمی که همان هنر انقلابی است را ضریب دهد و به آن توجه داشته باشد.

قرایی تصریح کرد: آقای رئیسی می‌تواند با استفاده از مدیران انقلابی که در حوزه هنر کار‌های جدی کرده‌اند و تجربه دارند فضای فرهنگی را اصلاح کند و کار‌های جدیدی راه‌اندازی کند و طرحی نو دراندازد. ما به دولت دکتر رئیسی امید داریم که با به‌کارگیری جوانان متخصص و پیران خردمند می‌شود کار‌های بزرگ در عرصه فرهنگ و هنر را انجام داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار