به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدرسه تابستانه فلسفه ذهن با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی برگزار میشود تا علاقمندان با مهارتهای این حوزه آشنا شوند.
رویدادهای آموزشی و ترویجی در حوزه علوم و فناوریهای شناختی، مهارتهای ذهن و علوم اعصاب یکی از محورهای فعالیت ستاد برای توسعه این فناوری است. بر همین اساس و با هدف برقراری تعامل میانرشتهای و آشنایی علاقهمندان و پژوهشگران به ویژه دانشجویان پزشکی و علوم اعصاب با دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن این رویداد برگزار میشود. همچنین مدرسه تابستانه به معرفی مهارتهای شناختی و علوم مرتبط از جمله فلسفه ذهن میپردازد.
این رویداد آموزشی مقدماتی و نیمه پیشرفته بهصورت مجازی از ۸ شهریورماه سال جاری به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی آغاز میشود و به مدت ۴ روز ادامه دارد.
در مدرسه تابستانه فلسفه ذهن، ۱۲ موضوع همچون علیت ذهنی، استدلال معرفت، نظریه این همانی ذهن، دیدگاه فلسفه اسلامی در مسئله ذهن و بدن، نظریات دوگانه انگاری جوهری و رفتارگرایی و نظریات محاسباتی ذهن و بدنمندی توسط استادان و متخصصان علوم شناختی و فلسفه، تدریس و تشریح میشود.
مهدی همازاده مجری این رویداد آموزشی از ایجاد همافزایی و ترویج مهارتهای این حوزه گفت و ادامه داد: مدرسه تابستانه فلسفه ذهن با هدف ایجاد انگیزه و علاقه مندی میان دانشجویان و پژوهشگران در ارتباط با دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن و هوش مصنوعی برگزار میشود که امید است سبب تقویت همکاریهای بین رشتهای دراین دو حوزه شود.
براساس تفاهم میان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تیرماه سال جاری ۱۰ نفر از ظرفیت این مدرسه آموزشی برای دانشجویان رشتههای پزشکی در نظر گرفته شده است.
به گفته همازاده در نیمه دوم سال جاری نیز مدرسه پاییزه فلسفه ذهن برای دانشجویان و علاقهمندان به حوزه دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن برگزار خواهد شد.