به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی وپنجمین دوره گواهینامه و دانشنامه فوق تخصصی به صورت الکترونیک در بازه زمانی ۱۱ لغایت ۱۴ شهریور ماه سال ۱۴۰۰ در دانشگاههای علوم پزشکی منتخب برگزار میشود.
حوزه امتحانی هر داوطلب بنا به راهنمای مربوطه از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی تعیین و در هنگام توزیع کارت
ورود به جلسه به اطلاع کلیه داوطلبان رسانیده خواهد شد.
کلیه شرکت کنندگان آزمون در تاریخ سوم شهریور ماه ۱۴۰۰ جهت آگاهی از محل شرکت در آزمون کتبی و شفاهی به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند.
ثبتنام آزمون دانشماکه فوق تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۰ آغاز شده است و تا ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد. داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و آموزش پزشکی نسبت به ثبتنام اینترنتی جهت شرکت در آزمون و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.
کلیه افرادی که در موعد مقرر ثبتنام کردهاند باید جهت اطلاع از واجد شرایط بودن برای شرکت در آزمون و یا رفع نقص مستندات ارسالی در تاریخهای ۶ و ۷ شهریور ماه ۱۴۰۰ به سایت مرکز سنجش و آموزش پزشکی مراجعه کنند.
توزیع کارت و اعلام نتایج
کارت ورود به جلسه امتحان در تاریخهای ۹ و ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ از طریق سایت نرکز سنجش و آموزش پزشکی و با وارد کردن کد رهگیری توزیع میشود.
آزمون شفاهی دانشنامه فوق تخصصی به صورت OSCE, PMP و سایر روشهای ارزشیابی شفاهی و یا مبتنی بر رایانه برگزار میشود. هر گونه تغییر در برنامه برگزاری آزمون شفاهی متعاقبا از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع داده خواهد شد.
کلیه داوطلبان رشته فوق تخصصی جراحی قلب و عروق ملزم به تکمیل لاگ بوک ضمیمه جهت شرکت در آزمون شفاهی هستند و باید در زمان ثبت نام در قسمت مربوط به مستندات آزمون بارگزاری کنند.
آزمون شفاهی:
نظر به اینکه قسمتی از نمره آزمون شفاهی به پایان نامه پژوهشی دستیاران تعلق میگیرد داوطلبانی که خواستار استفاده از این امتیاز هستند باید قبل از ثبت شرکت در آزمون، پایاننامه خود را به اتمام رسانده و از آن دفاع کرده باشند، و در مهلت ثبتنام جهت شرکت در آزمون در قسمت مربوطه در سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی و با درج کد رهگیری ثبت نام بارگزاری کنند.
حد نصاب نمره قبولی:
در این دوره با توجه به برگزاری هر دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی به صورت الکترونیک، کلیه داوطلبان در زمانهایی که متعاقبا اعلام میشود در هر دو مرحله آزمون شرکت خواهند کرد. بدیهی است اعلام نتایج مبتنی بر کسب حد نصابهای لازم منطبق با بندهای ذیل است.
آزمون کتبی دارای ۱۰۰ یا ۱۵۰ سوال چند گزینهای بوده تعیین تعداد سوالات با تشخیص هیئت ممتحنه مربوطه و تائید دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی است و حدنصاب نمره قبولی در آزمون کتبی کسب حداقل ۷۰ درصد کل
نمره آزمون است.
ملاک قبولی در آزمون شفاهی نیز کسب حداقل ۷۰ درصد از کل نمره آزمون شفاهی است. صرفا افرادی که در هر دو مرحله موفق به کسب ۷۰ درصد نمره آزمون شده باشند به عنوان قبول نهائی دانشنامه فوق تخصصی شناخته خواهند شد.
برای تعیین نفرات برتر هر رشته نمره آزمون کتبی با ضریب دو و نمره آزمون شفاهی با ضریب یک محاسبه میشود و معدل به دست آمده، نفرات برتر را مشخص میکند.
دستیاران رشتههای فوق تخصصی معرفی شده توسط گروههای آموزشی مربوطه جهت شرکت در آزمون دانشنامه فوق تخصصی در صورت کسب۶۰ درصد نمره کل آزمون کتبی دانشنامه فوق تخصصی موفق به کسب گواهینامه فوق تخصصی خواهند شد.