به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی، رییس دانشگاه تهران در نشست صبح امروز خود با اصحاب رسانه بیان کرد: ویروس کرونا شرایط ویژهای را در کشور ایجاد کرده است، به نوعی که افراد زیادی را از دست دادیم، اجرای پروژههای دانشگاه دچار نقصان شد و اساتید و کارمندان دانشگاه نیز مشکلاتی را تجربه کردند؛ اما درعین حال فرصتی فراهم شد که از این چالش بتوانیم استفادهای مطلوب داشته باشیم.
نیلی احمدآبادی ادامه داد: در این دوران دانشگاه سعی کرد با تشکیل کارگروههای مشترک با دانشگاههای علوم پزشکی به موضوع درمان، تشخیص، واکسن و غیره وارد شود. این نقد را همواره داشتهام که برای مقابله با ویروس کرونا کشور میتوانست متمرکزتر و هماهنگتر موضوع را دنبال کند. متاسفانه در این دوران برخی حوزههای دانشگاهی که میتوانست کمککننده باشد، کمتر مورد استفاده قرار گرفت.
وی با بیان اینکه دانشگاه تهران در حوزه آموزش تقریبا عقبافتادگی ندارد، گفت: با نظرخواهی از دانشجویان دریافتیم که از لحاظ برنامههای آموزشی تقریبا تمامی نیازها را پوشش دادیم. واکسیناسیون اساتید و کارمندان را آغاز کردیم و واکسیناسیون دانشجویان دکتری مستقر در خوابگاه را نیز در هفته جاری انجام میدهیم. امیدواریم دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم به زودی واکسینه شوند تا شاهد حضور آنها در دانشگاهها باشیم؛ البته واکسن تضمین نمیکند و باید همراه با آن دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنیم لذا متناسب با شرایط روز و واکسینه شدن دانشجویان شرایط حضور را در دانشگاه اعلام خواهیم کرد.
رییس دانشگاه تهران با اشاره به حوزه پژوهش در روزهای کرونایی بیان کرد: بخش فناوری و نوآوری دانشگاه کمتر از سایر بخشها درروزهای کرونایی خدشهدار شد و از این فرصت برای تبدیل یافتههای دانشجویان به کسبوکار استفاده کردیم.
نیلی احمدآبادی کیفیت خوابگاهها در سطح شهر را تا چندی پیش مطلوب ندانست و اظهار داشت: بیش از ۱۳۵۰۰ مترمربع فضای خوابگاهی بازسازی شدند، خوابگاه ۳۳۰۰ مترمربعی با ظرفیت ۱۷۰ تخت چندروز گذشته با کمک خیرین افتتاح شد. در چندروز آینده خوابگاهی ۶ هزار مترمربعی با ظرفیت نزدیک به ۲۹۵ تخت افتتاح خواهد شد. در حوزه خوابگاه تاحدی که منابع مالی دانشگاه امکان داشت و مشارکت خیرین تقریبا نیازها رفع و فضاهای زیادی بازسازی و یا نوسازی شد.
رئیس دانشگاه تهران یادآور شد: در این روزهای کرونایی امیدواریم هرچه سریعتر با تمهیدات پیشبینی شده و واکسیناسیون گسترده به روزهای عادی برگردیم و اندوخته دانشگاه به واسطه آموزش الکترونیک یک سرمایه بزرگ برای آینده کشور باشد.