کد خبر:۹۵۴۸۴۰
در نشست خبری مطرح شد

زارع: بلاتکلیفی شورای ناظر بر نشریات دانشگاه تهران پس از دو سال از برگزاری انتخابات

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به باطل شدن انتخابات شورای نشریات این دانشگاه گفت: همچنان انتخابات شورای نشریات دانشگاه تهران بلاتکلیف مانده و در طول دو سال اخیر انتخاباتی برگزار نشده است.

زارع: بلاتکلیفی شورای ناظر بر نشریات دانشگاه تهران پس از دو سال از برگزاری انتخابات

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زارع، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در نشست خبری که امروز در این دانشگاه برگزار شد، در خصوص انتخابات شورای نشریات دانشجویی این دانشگاه که در سال ۹۸ از سوی وزارت علوم باطل شد، گفت: آبان ۹۸ انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه تهران براساس تقویم زمان بندی وزارت علوم برگزار شد و نتایج انتخابات به معاونت فرهنگی وزارت علوم ارسال شد.

وی افزود: پس از ارسال نتایج به وزارت علوم معاونت فرهنگی نسبت به زمان برگزاری انتخابات اعتراض کرد و نتایج انتخابات را نپذیرفت؛ بنابراین انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه تهران باطل شد.

وی ادامه داد: پس از اعتراض وزارت علوم مستندات برگزاری انتخابات و دلایل برگزاری آن را در قالب پاسخنامه‌ای ارسال کردیم، اما باز هم مورد تایید قرار نگرفت و انتخابات شورای نشریات دانشگاه تهران رسما باطل شد.

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران اضافه کرد: از آبان ۹۸ تاکنون انتخابات شورای نشریات دانشگاه تهران برگزار نشده و همچنان این شورا در بلاتکلیفی است.

وی در توضیح اینکه تصمیمات شورای نشریات با توجه به برگزار نشدن انتخابات و نداشتن حضور دانشجویی چگونه اتخاذ می‌شود؟ گفت: جلسات کمیته ناظر بر نشریات برگزار می‌شود و مجوز‌های جدید از طریق این کمیته صادر می‌شود و اگر چنانچه شکایتی در خصوص نشریات وجود داشته باشد شورای فرهنگی دانشگاه مطرح و به آن رسیدگی خواهد شد.

 

زارع در ادامه با اشاره به برنامه های معاونت فرهنگی دانشگاه تهران گفت: معاونت فرهنگی دانشگاه طرحی تحت عنوان «افزایش توانمندی‌ها و شایستگی‌های اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه تهران» اجرا کردیم تا نقش آن‌ها در امور فرهنگی افزایش یابد و در این رابطه طرح «استاد- مشاور در امور فرهنگی» نیز تصویب شد.

وی همچنین از تشکیل« انجمن خانواده و دانشگاه» در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: سامانه‌ای به همین منظور راه اندازی کردیم و ثبت نام فرزندان دانشگاهیان در این سامانه آغاز شده است و از ابتدای سال جاری فعالیت‌های انجمن آغاز خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران همچنین تاکید کرد: این دانشگاه در حوزه آموزش‌های تخصصی و مهارتی برنامه‌هایی را ارائه داده تا دانشجویان بتوانند آموزش‌های مهارتی دریافت کنند و در این راستا مرکز آموزش‌های مهارتی و مشاوره شغلی ایجاد شد و فعالیت کامل این مرکز نیز از ابتدای سال تحصیلی جدید شروع خواهد شد.

وی در خصوص دیجیتالی شدن فعالیت‌های دانشگاه نیز گفت: ما در این زمینه نظرات دانشجویان را دریافت کردیم و سعی داریم صدای دانشجویان در حوزه یادگیری الکترونیکی و مجازی شنیده شود؛ و به همین منظور جشنواره‌ای نیز برگزار خواهد شد تا نقاط قوت و ضعف آموزش‌های دیجیتالی در این جشنواره مورد بررسی قرار بگیرد.

زارع با اشاره به تشکیل ستاد برگزاری آیین استقبال از نودانشجویان گفت: از ابتدای سال تحصیلی جدید برنامه جامعی به صورت برخط و حضوری به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه برگزار خواهیم کرد که در این زمینه ستادی نیز شکل گرفته است.

به گفته وی دانشگاه تهران از فعالان دانشجویی حوزه فرهنگ تقدیر خواهد کرد و به همین منظور سومین جشنواره فرهنگی دانشگاه را برگزار می‌کنیم که فراخوان آن از ۱۵ مرداد اعلام شد و تا ۲۰ مهر فرصت ارسال آثار وجود دارد در واقع این جشنواره ۱۳ تا ۱۹ آبان برگزار می‌شود.

زارع از رشد ۲۰ درصدی مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان خبر داد و گفت: علی رغم قرار گرفتن در شرایط کرونا، فعالیت‌های فرهنگی ما ۲۰ درصد افزایش داشته و از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ رویداد فرهنگی در دانشگاه برگزار گردید.

وی ادامه داد: ضمن این که سامانه جامع فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تدوین شده است و بر اساس آن دانشجویان می‌توانند درخواست‌های خود در حوزه فرهنگی را به صورت مجازی ارائه بدهند و نیازی به مراجعه حضوری آنهانیست.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران از صدور کارنامه فرهنگی به دانشجویان ورودی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ خبر دادو گفت: دانشجویان می‌توانند برای دریافت کارنامه فرهنگی که در آن فعالیت آن‌ها در عرصه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی ورزشی و هنری مورد ارزیابی قرار گرفته را ارائه بدهند تا ما کارنامه‌ای برای آن‌ها صادر کنیم و این کارنامه نیز به صورت الکترونیکی صادر خواهد شد.

زارع همچنین خاطر نشان کرد: برگزاری چهارمین همایش دانشگاه اخلاق مدار در ۲۲ آذر و برگزاری اولین دوره بین المللی و چهارمین جشنواره کتاب سال در هفته کتاب و ... دیگر برنامه‌هایی است که در دانشگاه تهران اجرا شده است.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: در سال ۹۵، ۷ درصد فعالیت‌های فرهنگی به صورت غیر حضوری بود، اما این آمار در سال جاری پس از ۵سال به ۲۱ درصد رسیده است که انتظار داریم این آمار تا ۷۵درصد افزایش یابد.

وی با بیان این که نیم سال اول تحصیلی جاری برای دانشجویان کارشناسی غیر حضوری برگزار می‌شود، گفت: آموزش دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی نیز حضوری خواهد بود.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران همچنین در پایان از اجرای طرح پیوست فرهنگی و آموزش مجازی از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: این پیوست در دانشگاه مصوب شده و بر اساس آن مشخص کردیم که چگونه استاد و دانشجو اقدامات سیستم یادگیری الکترونیکی را رعایت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار