سید مصطفی موسوی همایون، دبیر واحد اجرایی اولین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی شهید شاهینی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اولین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان متناسب با ظرفیتهای موجود و پس از رصد برترین رسانههای دفاتر این اتحادیه در سراسر کشور در بخشهای فراگیرترین رسانه دانشگاهی، پیج اینستاگرامی، خلاقیت در تولید محتوا و تولید محتوای مناسبتی و همچنین در بخشهای ویژه شامل فعالترین رسانه در انتخابات و مدیریت نوین رسانه در کرونا برگزار میشود؛ البته رسانههای معرفی شده در بخش ویژه به شرط داشتن حد نصاب نمره در این بخش از جشنواره مورد ارزیابی قرار میگیرند.
همایون با بیان اینکه کار کردن در فضای مجازی و رسانه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر رها بودن فضای مجازی و همچنین تخصصی بودن حوزه فعالیت، برای دانشجویان اقدامی قابل تحسین و سترگ است، اظهار کرد: برهمین اساس حمایت از جوانهها و تقدیر از فعالان این عرصه با هدف توسعه کمی و کیفی فعالیت ها، ایجاد شور و انگیزه از اهداف جشنواره آوینی به شمار میروند.
وی از دبیر واحد روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، دبیر اجرایی و روابط عمومی و هیئت داوران به عنوان ارکان اولین دوره جشنواره شهید شاهینی نام برد و افزود: محمد امین جعفری دبیر واحد روابط عمومی دبیر این جشنواره با حکم توحید تقی زاده دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان انتخاب شده و مسئولیت اصلی برگزاری جشنواره و انتخاب هئیت داوران را بر عهده خواهد داشت. دبیر اجرایی جشنواره نیز مسئول دریافت و طبقه بندی و آماده سازی آنها برای فرآیند داوری است.
دبیر واحد اجرایی اولین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی شهید شاهینی با اشاره به اینکه هر رسانه حداکثر مجاز به شرکت در ۳ بخش از این جشنواره است، گفت: ثبت نام و ارسال آثار به جشنواره از ۲۰ مرداد شروع و تا ۲۷ مرداد به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
بعد از اتمام مهلت ثبت نام فرایند داوری آغاز خواهد شد که داوریها متناسب با تعداد موارد معرفی شده به دبیرخانه جشنواره بین یک تا سه هفته پیش انجام میشوند. همچنین در صورت در خواست تعداد قابل توجهی از دفاتر امکان تمدید محدود مهلت معرفی رسانه با نظر دبیر جشنواره وجود خواهد داشت. اختتامه نیز همزمان با کنگره سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار خواهد شد.
همایون افزود: داوری جشنواره شهید شاهینی در یک مرحله انجام خواهد شد و داوران متناسب با فرم داوری تهیه شده در دبیرخانه جشنواره، فرآیند داوری را انجام میدهند.
وی بیان کرد: داوران این جشنواره در بخش تخصصی رسانه و فضای مجازی، بخش فنی و محتوایی، بخش فرهنگی، بخش سیاسی و بخش آموزش و رسانه انتخاب خواهند شد.
دبیر واحد اجرایی اولین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی شهید شاهینی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: تمامی رسانههای رسمی معرفی شده از سوی دفاتر (با ضمن دارا بودن شرطهای فعالیت رسمی حداقل سه ماه و پوشش دادن حداقل سه درصد دانشجویان دانشگاه مربوطه) در شبکههای مجازی از قبیل اینستاگرام، توییتر، کانالها در پیامرسانهای تلگرام، آی گپ، بله، سروش، ایتا و واتس آپ و همچنین وبسایت خبری امکان شرکت در جشنواره را خواهند داشت.
همایون بیان کرد: به برگزیدگان در هر بخش ضمن تقدیم تندیس جشنواره و لوح سپاس جایزه نقدی متناسب با بودجه ارائه شده به دبیرخانه پرداخت میشود.
وی افزود: سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ با شیوع ویروس منحوس کرونا همراه بود و به همین دلیل فعالیت در فضای مجازی مناسبترین راه و بعضا شاید تنها راه فعالیت و حیات تشکلهای دانشجویی به شمار میرود.
دبیر واحد اجرایی اولین دوره جشنواره رسانه و فضای مجازی شهید شاهینی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: حضور و فعالیت در فضای مجازی و رسانه به عنوان بستری که به دلایل مختلف من جمله دسترسی آسان بسیار فراگیر شده از ملزومات و زمینههای رشد و ارتقای ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آگاهی دانشجویان است.