آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۸۷۶۰
کیخا:

اصلاح نظاماتی که مانع تحرک بسیج‌دانشجویی می‌شوند باید در اولویت قرار بگیرند

جانشین سازمان بسیج دانشجویی گفت: اصلاح نظاماتی که مانع تحرک بسیج‌دانشجویی می‌شوند باید در اولویت این سازمان قرار بگیرند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا کیخا جانشین جدید سازمان بسیج دانشجویی در مراسم تودیع و معارفه جانشین این سازمان که با حضور جانشین سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، گفت: بسیج دانشجویی موتور محرکه بسیج و قطعاً مهمترین قشر در بدنه بسیج و سپاه است و‌ای کاش همه مسئولان متوجه اهمیت این موضوع باشند.

وی با بیان اینکه ما با وجود تمام پستی و بلندی‌ها افتخار خدمت در انقلابی را پیدا کرده ایم که امروز در قلوب تمام مستضعفین جهان نفوذ کرده و این دستاورد امام خمینی بوده تصریح کرد: ما زمانی می‌توانیم معنای انقلاب اسلامی را درک کنیم که دلدادگی مستضعفین جهان به انقلاب و امامین انقلاب را از نزدیک ببینیم و به راستی هیچ افتخاری بالاتر از این وجود دارد.

کیخا اظهار کرد: ما امروز در تشکیلاتی خدمت می‌کنیم که به عنوان یادگار امام خمینی ضروری‌ترین تشکل و نیاز انقلاب است به گونه‌ای که عقلا و سندا نیز می‌توان اثبات کرد که بسیج دانشجویی قلب تپنده انقلاب به شمار می‌رود و به راستی تعداد شهدای دانشجوی مدافع حرم گویای این واقعیت است.

وی با بیان اینکه سال‌ها دغدغه ما این بوده که بعد تشکلی بسیج دانشجویی باید تقویت شود افزود: لازمه حضور در میدان، کادرسازی، آتش به اختیار بودن و لازمه انجام کار فرهنگی وجود تحرک در بسیج دانشجویی است. با این وجود به گفته رهبر معظم انقلاب هر عاملی که این تحرک را از بسیج دانشجویی سلب می‌کند باید اصلاح شود.

کیخا با تاکید بر اینکه اصلاح نظاماتی که مانع تحرک بسیج‌دانشجویی می‌شوند باید در اولویت این سازمان قرار بگیرند، تصریح کرد: اگر موانع تحرک بسیج دانشجویی اصلاح شوند لوکوموتیو این تشکل به حرکت خواهد افتاد به گونه‌ای که ما در استان سیستان بلوچستان با کمک دانشجویان بسیجی توانستیم در قالب طرح شهید سلیمانی پیک پنجم کرونا را متوقف کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار