رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان كرمان گفت: فراگرفتن مهارت هاي زندگي مي تواند در ارتقاي سلامت روان افراد موثر باشد.
به گزارش گروه علمی «شبکه خبر دانشجو»، دکتر عبدالرضا صباحي با بيان اينكه ارائه الگوي زندگي سالم و به حداقل رساندن استرس ها و فشارهاي عصبي در سلامت روان افراد تاثير گذار است، اظهار داشت: فراگرفتن مهارت روبرويي با مسائل و مشكلات از گرفتار شدن در دام اعتياد و كم كردن استرس ها پيشگيري مي كند.
وي گفت: داشتن زندگي اجتماعي سالم، احساس امنيت اجتماعي، عدالت اجتماعي و افزايش اعتقادات مذهبي مردم در سلامت رواني افراد موثر است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان كرمان عوامل رواني اجتماعي و زيستي را از عوامل تهديد كننده سلامت روان عنوان كرد و گفت: عوامل زيستي مانند وراثت مي تواند بر مشكلات سلامت روان در فرد تاثير گذار باشد.
صباحي استرس ها، اضطراب ها، شرايط اجتماعي، احساس ناامني و مشاجره ها را از عواملي دانست كه سلامت افراد را به خطر مي اندازد.
وي اظهار داشت: به خطر افتادن سلامت افراد علاوه بر هزينه هاي مادي، اجتماعي و جسمي براي افراد هزينه هايي نيز بر سيستم هاي بهداشت و سلامت جامعه وارد مي كند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان كرمان گفت: افسردگي از جمله بيماري هايي است كه سلامت افراد را به خطر مي اندازد و متاسفانه اين بيماري در دنيا بعد از بيماري هاي قلبي و عروقي به دليل فراگير بودن و نفوذ در زندگي افراد را درگير با خود كرده است.
صباحي در ادامه شهرنشيني و صنعتي شدن را از ديگر عوامل به خطر افتادن سلامت روان افراد دانست و گفت: در زندگي سنتي افراد از جنبه هاي گوناگون حمايت مي شوند اما در زندگي صنعتي بويژه در كشورهاي غربي ارگان هاي حمايتی نقش كمي را دارند و همچنين به دليل شكل نگرفتن سازمان هاي اجتماعي مدون، آمار خودكشي و افسردگي نيز افزايش يافته است.
وي در ادامه با بيان اينكه نقش رسانه ها در ارتقای سلامت عمومي جامعه بر كسي پوشيده نيست، گفت: ارتباط رسانه ها با سلامت روان در ابعاد مختلف اطلاع رساني، افزايش آگاهي هاي مردم و ارتقای مهارت هاي زندگي موثر است./انتهای پیام/