کد خبر:۹۶۳۹۲۷

آمادگی دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه آموزش‌­های مهارتی کوتاه مدت

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام آمادی این دانشگاه برای توسعه آموزش ­های مهارتی کوتاه مدت با همکاری بخش ­های خصوصی و دولتی در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به رویکرد و عزم جدی این دانشگاه برای حرکت در مسیر توسعه همه جانبه آموزش‌های مهارتی کوتاه مدت گفت: اکنون تمرکز این دانشگاه به سمت دوره‌های کوتاه مدت مهارتی شغل‌محور سوق یافته تا بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی با همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی در جهت مهارت افزایی و اشتغال زایی کشور گامی مؤثر بردارد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این باره گفت: با عنایت به اسناد بالادستی در جهت مأموریت این دانشگاه برای توسعه آموزش‌های مهارتی تخصصی و گستردگی دانشگاه در سراسر کشور مراتب اعلام آمادگی این دانشگاه جهت تحقق این مهم به اطلاع رؤسای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی ایران و اتاق اصناف کشور و سایر بخش‌های خصوصی و دولتی رسیده است و مشتاقانه منتظر دریافت پیشنهادات همکاری دو جانبه و عقد تفاهم نامه همکاری در خصوص توسعه آموزش‌های تخصصی مهارتی و کمک به کاهش بیکاری در کشور عزیزمان هستیم.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه آموزش‌های مهارتی و اهمیت و نقش آموزش‌های کوتاه مدت در بخش مهارت آموزی، اشتغال و ارتقای شغلی افراد افزود: در شرایطی که کشور بیش از گذشته نیاز به همراهی مراکز علمی با صنایع دارد، دانشگاه جامع علمی کاربردی با ظرفیت‌های خوب مهارتی می‌تواند با اتحادیه‌های صنفی در زمینه‌های مختلف همچون آموزش‌های مهارتی کوتاه مدت همکاری کرده و باعث رشد و رونق تولید و افزایش بهره وری شود.

وی با اعلام آمادگی کامل ستاد مرکزی و واحد‌های استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای تحقق این مهم با همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی در سراسر کشور تأکید کرد و برای دریافت نظرات و پیشنهاد‌های همکاری، شماره تلفن‌های ۸۲۷۷۴۴۴۷ و ۸۲۷۷۴۴۴۱ را اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار