به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو برنامههای کاربردی، صنعت انیمیشن و بازیهای ویدئویی، پلتفرم، زیرساخت، امنیت فضای تبادل کالا و خدماتی است که این شرکتها ارائه میدهند. اهمیت این حوزه برای کشور بسیار زیاد است و پیشرفت در آن تحول در عرصههای مختلف مانند اجتماعی و اقتصادی را به دنبال دارد. پس ایدهها و خلاقیتها و اجرایی کردن آن کمک زیادی به رشد این حوزه میکند. از این رو این شرکتها با استفاده از ۱۱۰ خدمت مرکز دانش بنیان توانسته اند به خوبی رشد کنند و فعالیتهای خود را در سالهای اخیر گسترش دهند.
توسعه این فناوریها کمک زیادی به ارتقای زندگی مردم میکند. با فناوری اطلاعات و ارتباطات تعامل با دورترین نقاط در کره زمین امکان پذیر میشود؛ شاید این یکی از اولترین کاربردهای این فناوری باشد. اما در پیشرفتهترین حالت محصولات توسعه یافته از این فناوری مهم؛ نیازی برای پیشرفت فناورانه سایر حوزهها همچون کشاورزی، حمل و نقل، سلامت، نانو و لیزر است. به عنوان مثال پهپادها از جمله محصولات فناورانه هستند که برای رصد زمینهای کشاورزی در حال حاضر کاربرد دارند. استفاده از فناوری اطلاعات در آنها مشهود است یا سامانههای اطلاعات مکانی. استفاده از محصولات بومی و ایران ساخت در هر یک از این حوزهها علاوه بر رفع نیاز کشور به ارتقای فناورانه نیز کمک میکند.
همچنین در بحرانی مانند کرونا این محصولات فناورانه در این حوزه بود که آموزش از راه دور را به خوبی توسعه داد. پس این فناوری در حوزه آموزش نیز کاربردی تاثیرگذار دارد. همچنین این روزها تجارت الکترونیک با سرعت در حال جایگزین شدن تجارت سنتی است.
پس فعالیت این هزار و ۵۴۶ شرکت دانش بنیان در کشور مهم است و تاثیرگذار. زیرا محصولات فناورانه و ایران ساخت آنها کمک بزرگی است برای حرکت به سوی تحول و دگرگونی.