به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد باقری، نماینده کمیسیون اقتصادی مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایهی فضای مجازی، در جمع اعضای شورای عمومی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در پاسخ به اظهارات حسن میرزایی، نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه فضای مجازی گفت: اولین دلیل مخالفت با طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه فضای مجازی، موازی کاری است. شورای عالی فضای مجازی به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است و دیگر نیازی به تشکیل مجدد شورا عالی نیست، اگر مشکلی در آن شورا هست، به تقویت و حل مشکلات آن شورا بپردازیم. همچنین دولت میتواند لایحهای بیاورد تا مجلس آن را تصویب کند و نیازی به پیگیری خود مجلس نیست.
باقری افزود: باید در نظر داشت که کشور زیرساخت لازم برای طراحی و مدیریت شبکههای اجتماعی در کلاس جهانی را ندارد و هزینههای طراحی و مدیریت شبکههای مجازی بسیار هنگفت است. قبلا هم این کار انجام شده است، اما نتیجه آن، چندان رضایت بخش نبوده است. همچنین اگر این طرح اجرا شود شغلهای موجود در فضای مجازی آسیب خواهند دید.
وی افزود: اگر شبکههای اجتماعی مورد نظر به ایران نیایند و دفتر نزنند چه میکنید؟ صریح بگویید میخواهید فیلترشان کنید؟ اگر نمیخواهید فیلترشان کنید پس چرا قانون تصویب میکنید؟
وی در ادامه گفت: من مخالف قانونمند شدن فضای مجازی نیستم فقط مخالف این طرح هستم، زیرا به ضرر مردم است.
باقری در پایان گفت: اگر این طرح تصویب شود کنترل فضای مجازی از دست دولت و مجلس خارج میشود و دیگر امکان هیچگونه نظارتی بر فضای مجازی وجود نخواهد داشت.