به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز، علیرضا کاظمی؛ درهمایش ملی «بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور» که در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز، بزرگترین تشکل مردمی کارآمد و اثربخش در مهمترین عرصه کشور و در نظام تعلیم و تربیت هستند.
وی افزود: مرحوم دکتر فرخ، دکتر حافظی و هزاران خیری که بنیان گذار این امر خیر در جامعه بودند، قطعاَ روحشان در این مجلس حضور دارد اگرچه به ظاهر جایشان خالی است، ولی ما قدردان زحمات این بزرگواران و تمام خیران سراسر کشور هستیم.
کاظمی افزود: با تلاش و حمایت خیرین مدرسه ساز، امروز مفتخریم که بیش از ۲ هزار مدرسه در عرصه خیران مدرسه ساز در محرومترین روستاهای کشور بنا نهاده شده است و با ساخت این مدارس، امید به آینده در مناطق و روستاهای دور افتاده زنده نگه داشته شده است و این قابل تقدیر است
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امروز با افتخار اعلام میکنم که بیش از ۳۰ درصد مدارس را خیرین ساخته اند و در طی یکی و دوسال گذشته ۵۰ درصد مدارس ساخته شده با کمک و مشارکت خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس وزارت آموزش و پرورش تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به ارزش کار خیرین در جامعه گفت: این کار از هر منظر قابل تقدیر است. از نظر معنوی، خیران مورد لطف و عنایت خداوند هستند و از نظر انسانی، قلبهای رئوف و دستهای گرم و مهربان آن ها، عشق به کشور و آینده کشور را در جای جای این سرزمین زنده کرده است.
کاظمی ادامه داد: کارخیرین از این منظر که مدرسه میسازند، بسیار قابل توجه است و از این جهت که در کنار ساخت مدارس، فرهنگ انفاق را در جامعه ساری و جاری میکنند، بسیار با ارزشتر است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز مجمع خیرین مدرسه ساز، شاخ و برگهای فراوانی پیدا کرده اند که نمونهای از آن، «شکل گیری کمیسیون مدرسه یاری» است.
وی تصریح کرد: امروز به جایی رسیده ایم که کمکهای مردمی، بحث کیفیت بخشی را در آموزش دنبال میکند و حضور بیش از ۳۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور و بیش از یک میلیون خیر خرد که در طرح آجر به آجر شرکت کرده اند، بسیار قابل توجه بوده و من از همین جا ضمن قدردانی از آن ها، برایشان سعادت و سلامت آرزو میکنم.