به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها در جلسه روسای دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: رهبر انقلاب در اولویت بندی که در بیانات اخیرشان داشتند به سه محور مهم عدالت، اخلاق و صبر اشاره داشتند و مسئولان در تمامی سطوح باید این سه محور را نصب العین خودشان قرار دهند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: فرایند معارضه نظام سلطه با جمهوری اسلامی بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران تغییری نکرده است و دشمن از اثربخشی تحریمها سودی نبرده است به خصوص در سال روی کارآمدن ترامپ توقع نظام سلطه این بود که با فشار اقتصادی و شکاف داخلی و تحریمهای بالادستی برای ایران مشکلات بیشتری را رقم بزند و فضای التهابات و ایجاد نارضایتی عمومی را بالا ببرد و آنها همچنان منتظر چنین حوادث و اتفاقاتی هستند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: دشمن با ترور سردار سلیمانی به دنبال این بود که ضربه سنگینی را به کشور بزنند و هجمه بزرگی را ایجاد کند و اقتدار نظام را به چالش بکشند و از سوی دیگر آنها خواستار این بودند که جمهوری اسلامی را مجبور به تبعیت رفتاری از قوانین بین المللی همسو با نظام سلطه کنند.
آمریکا تلاش میکرد که در آن زمان مقابله با ایران جزء اولویتهای کشورهای عربی بشود
حجت الاسلام مصطفی رستمی در ادامه عنوان کرد: انتخابات گذشته یکی از انتخاباتهای شکوهمند در دوران انقلاب اسلامی است و در مقایسه این انتخابات با شرایط زمان نشان میدهد که میزان مشارکت کاملا قابل دفاع است، زیرا هم شرایط کرونا و بیماری و عملکرد یک دولت ناکارآمد در سالهای قبل آسیبهای زیادی را به سرمایههای اجتماعی وارد کرده است.
وی در ادامه با تحلیلی از وضعیت کشورهای مختلف منطقه و موقعیت ایران افزود: آنچه که از عملکرد جمهوری اسلامی در فضای بین المللی شاهد آن هستیم کاملاً امیدوار کننده است و در نقاط مختلف منطقه که چالشهای بینالمللی وجود دارد، جمهوری اسلامی در مجموع کارنامه موفقی دارد و این در فضای میدانی کاملاً قابل مشاهده است.
حجت الاسلام مصطفی رستمی گفت: در حال حاضر دولت تحول و قائل به عناصر تحول زا بر روی کار آمده است و دولت برای شنیدن نظرات همکاران نهاد آمادگی دارد و انتظار کمک و مشاورت موثرتر نیز دارند.
وی افزود: بحمدالله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تاکنون کادرسازیهای موثری را برای نظام انجام داده است و کمک کردن به دولت نیز وظیفه ماست و این ارتباط موثر باید برگزار شود و صورت بگیرد.
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: در فضای جدید انتظار میرود که نهاد یک ورود جدیتر، فاخرتر و معناداری به دانشگاه داشته باشد و مطالبات رهبری از دانشگاهها در راس پیگیریها در برنامهها باشد و همکاران ما باید اشراف بالایی بر فضای دانشگاهها و اسناد بالادستی داشته باشند و با توجه به ظرفیت فضای مجازی، فضای حقیقی را نیز جدی بگیرند.
وی در پایان گفت: ارتقا سطح نهاد و توسعه مخاطب از ماموریتهای مهم ماست و طرح هایی، چون ازدوج دانشجویی، اعتکاف، ضیافت اندیشه، عمره و عتبات، هم اندیشی استادان، حضور فضلای حوزوی و مبلغین فعال، ائمه جماعات، استادان معارف اسلامی، آموزش مجازی دانشگاهیان، طرح آینده روشن جزء برنامههای فاخری بود که اخیرا صورت گرفت و یکی از قلههای کارهای نهاد همین اتفاق ارزشمند است که ورود جدی به جریان نخبگی در فضای دانشگاهها داشته است و طرح تاسیس کانونهای آینده روشن جهت ارتباط موثرتر با رتبههای برتر و نخبگان دانشگاهی جز کار ویژههای ماست.