به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، هدایت غلامی مدیرعامل این شرکت فناور ضمن تاکید بر کیفیت بالای دستگاه تصفیه هوای نانویی این شرکت، از قیمت پایین و مزیت رقابتی این محصولات با نمونههای خارجی خبر داد و گفت: این دستگاه مجهز به سیستم پنج مرحلهای تصفیه و ضدعفونی هوا شامل پیش فیلتر اولیه، پلاسمای سرد اتمسفری، سیستم نانوفتوکاتالیستی، فیلترهپا/نانونقره، فیلتر نانوکربن فعال است.
وی با بیان اینکه این دستگاه با ۵ حسگر شامل دما، درصد رطوبت، گازهای آلاینده، کیفیت هوا و ایمنی احتراقی هوشمند شده است، اظهار کرد: در این دستگاهها از نانوذرات اکسیدتیتانیوم بهعنوان نانوفتوکاتالیست استفاده میشود، همچنین در بخش جاذبها نیز از نانوکربن استفاده کردهایم که هم قابلیت جذب مواد آلاینده را داشته و هم بخشی از میکروارگانیسمها را از هوای محیط حذف میکند.
غلامی اضافه کرد: علاوه بر آن در بدنه این دستگاهها نیز از نانوذرات نقره استفاده کردهایم که خواص آنتیباکتریال دارد. در واقع هم بدنه این دستگاه با مواد نانو، آنتیباکتریال شده و هم عملکرد آن مبتنی بر نانومواد بوده و تصفیه بهتری نسبت به تجهیزات رایج دارد.
مدیر عامل این شرکت فناور از دریافت مجوزها و گواهینامههای این دستگاه از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان محیطزیست و وزارت بهداشت و همچنین ستاد ویژه توسعه فناوری نانو خبر داد و گفت: علاوه بر مجوزهایی برای فروش داخل کشور، برای صادرات نیز اقدامات لازم صورت گرفته و نشان CE نیز برای این محصول دریافت شده است تا مسیر برای صادرات این دستگاهها هموار شود.
به گفته وی، مشتریانی از کشورهای روسیه، ازبکستان، تاجیکستان و ترکیه تقاضای خرید این دستگاهها را داشتهاند و تفاهمنامههایی نیز برای تسهیل صادرات با شرکتهایی در این کشورها امضا شده است و به زودی صادرات این دستگاهها آغاز میشود.