کد خبر:۹۸۷۷۵۰

معاون وزیر علوم خواستار دقت بیشتر در گزینش پست‌های حساس شد

معاون اداری و مالی وزارت علوم گفت: در بررسی صلاحیت عمومی افراد متقاضی جذب در دانشگاه‌ها و پذیرش مسئولیت مشاغل حساس باید دقت شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خطیبی در نشست سراسری گزینشگران هسته‌های گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ ایران و اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌بایست نقش شهید سلیمانی را در حفظ کشور و منطقه در مقابل تروریسم به خوبی تبیین کنند.

وی افزود: سکوت غرب در مقابل ترور شهید سلیمانی که خود از پیشتازان مبارزه با تروریسم بود؛ نشان داد غرب و اروپا در ادعای مبارزه با تروریسم صادق نیستند و کل غرب، حتی یک ژنرال و نظامی مطرح ندارند که در سنگر مبارزه با تروریسم فعالیت کرده باشد.

دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت علوم گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی بالاترین سند مورد عمل هسته‌های گزینش است و بر همین اساس وقتی ایشان بر جذب نیرو‌های جوان، مؤمن و انقلابی تاکید دارند، روشن می‌شود که افرادی را باید جذب دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کنیم که علاوه بر مؤمن بودن دارای عزم و اراده بالا برای خدمت باشند.

خطیبی تاکید کرد: داشتن صفت انقلابی در کنار مؤمن بودن و دارای شور و نشاط جوانی بودن از اصول گزینش کارکنان است و باید دقت شود افرادی جذب شوند که علاوه بر صلاحیت اخلاقی و دینی، انگیزه و عزم جدی را داشته باشد که برای تحقق اهداف نظام اسلامی فعالیت جدی کند.

حجت الاسلام رضایی رئیس مرکز آموزش و پژوهش هیأت عالی گزینش نیز در این مراسم گفت: اگر قوانین به نحوی اصلاح شود که فرآیند گزینش همزمان با آغاز فرآیند جذب کارکنان آغاز شود و به مرحله پایانی موکول نشود؛ کیفیت و دقت امر گزینش افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر محور قرار دادن ضوابط مشخص شده گزینش توسط گزینش‌گران گفت: در جا‌هایی که لازم است بر اساس سلیقه مقبول، تشخیص و تصمیم‌گیری شود؛ عرف گزینشگران هر دستگاه اجرایی مد نظر است و باید از سلیقه شخصی اجتناب کرد.

گفتنی است؛ در این مراسم ۳۹ نفر از گزینشگران شامل مدیران، دبیران و کارشناسان هسته‌های گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار