کد خبر:۹۹۳۱۷۴
معاون پژوهشی وزارت علوم:

پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور را بهبود می‌بخشند

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بخش مهمی از توان پژوهشی کشور محسوب می‌شوند و می‌توانند تاثیر زیادی در داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بخش مهمی از توان پژوهشی کشور محسوب می‌شوند و می‌توانند تاثیر زیادی در بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور داشته باشند. بر این اساس و با توجه به ضرورت نقش آفرینی مؤثر دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور در حل مسائل جامعه و رفع مشکلات کشور، لازم است حمایت و پشتیبانی مناسبی از اینگونه پژوهش‌‌های تقاضامحور صورت پذیرد.

پیمان صالحی اظهار داشت: با توجه به روند‌های حاکم ضروری است جهت‌دهی پذیرش و تربیت دانشجویان بر اساس نیاز جامعه و صنایع فعال صورت پذیرد؛ بنابراین لازم است به تدریج سهم بیشتری از این توان معطوف به نیاز‌ها و اولویت‌های کشور شده و مستقیماً بر اساس تقاضا تعریف و به اجرا گذاشته شوند. در این راستا پیش‌بینی انواع حمایت‌ها، تشویق‌ها و تسهیلات ضروری بوده و تحقق این امر چه در سطح دانشگاه‌ها و چه در سطح ستاد وزارتخانه نیازمند تلاش جدی است.

وی افزود: خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور بیش از ۹۰ پایان‌نامه و رساله‌ی تقاضامحور برگزیده معرفی کردند که چکیده این موارد گردآوری، تدوین و منتشر شده است. پس از داوری پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها توسط کمیته داوران، در سطح کشور ۳ رساله دکتری تقاضامحور برگزیده و ۲ پایان‌نامه کارشناسی ارشد تقاضامحور برگزیده مشخص شدند که از این برگزیدگان در مراسم هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ تجلیل شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم اظهار امیدواری کرد: با تقدیر و تشویق مناسب اساتید راهنما و دانشجویان، بتوان در هدفمندی و اثربخشی بیش از پیش پژوهش‌های تقاضا محور کشور گام برداشت.

کتاب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر تقاضامحور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از طریق فایل پیوست قابل مشاهده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار