به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت دانشبنیان حمایت شدند تا تولیدات خود در حوزههای راهبردی «تجهیزات و ملزومات پزشکی»، «تجهیزات، مواد و ملزومات دندانپزشکی»، «تجهیزات و مواد آزمایشگاه طبی»، «تجهیزات بیمارستانی» و «تجهیزات پیشرفته آزمون کالیبراسیون تجهیزات پزشکی» توسعه دهند.
در این میان، سهم شرکتهای دانشبنیان نوع ۱ حدود ۳۶، دانشبنیانهای نوع ۲ حدود ۱۸۶ و دانشبنیانهای نوع ۳، ۱۳ مجموعه است. شرکتهای «فناوری ایرانیان همگام مهر»، «پیشگامان تحقیق و توسعه سها»، «مدینا طب گستر»، «پژوهشی تولیدی نوآفرین سپهر»، «احیا درمان پیشرفته»، «رادمان تجهیز آذین»، «توسعه فناوری تیوان»، «زیست فناوران نیلفر»، «درمانیار ایده گستر»، «پرهام پژوهش ایساتیس»، «هیراب طب عرشیا» و ... از جمله مجموعههای فعال این حوزه هستند.
«طراحی و تولید تجهیزات ارتوپدی»، «پروتزهای مفصل زانو و پیچ ستون فقرات»، «جعبه کمکهای اولیه پیشرفته و جعبه کمکهای اولیه همراه»، «گوشی پزشکی دیجیتال»، «دستگاه مانیتور نوار قلب ۶ لید»، «دستگاه سونوگرافی قابل حمل»، «دستگاههای امحاء زباله و بیخطرسازی زباله بیمارستانی»، «بیوایمپلنتها و دستگاههای پزشکی و بیمارستانی و آزمایشگاهی و مهندسی پزشکی و شیمیایی و صنایع داروسازی و تجهیزات و مواد مهندسی بافت» و ... هم از جمله محصولات حمایت شده در این زمینه هستند.
محصولاتی که با حمایت مرکز موسسات و شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید شده و در اختیار کاربران قرار گرفتهاند.