آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۵۵۳
آخر هفته با استان‌ها |

برگزاری اردو‌های راهیان نور بعد از دوسال وقفه/ حضور بیش از یک و نیم میلیون داوطلب در آزمون دکتری ۱۴۰۱

اردوی راهیان نور که به علت شیوع کرونا دو سال بود برگزار نمی‌شد قرار است مجددا از سرگرفته شود و بر همین اساس بسیج دانشجویی طی فراخوانی ثبت‌نام از دانشجویان برای شرکت در این اردو‌ها را آغاز کرده است.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آزمون ورودی دوره دکترای سال تحصیلی ۱۴۰۱ هم‌زمان با سراسر کشور، امروز جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی اعلام‌شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در در دانشگاه‌ها و مراکز اعلام شده در حال برگزاری است.

 

بر همین اساس از میان ۱۸۶۵۵۶ داوطلب کنکور دکتری در کشور، ۹۱۱۸ داوطلب، از استان فارس حضور دارند که از این تعداد؛ ۶۶۵۴ نفر آنها از شهرستان شیراز هستند. همچنین داوطلبان شرکت کننده استان گیلان در این آزمون، ۵ هزار و ۴۱۳ نفر هستند که آزمون آن‌ها در ۴ حوزه دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و بندر انزلی و آموزش و پرورش انزلی برگزار می‌شود.


علیرضا افشاری‌فر، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان فارس، درخصوص کنکور دکتری۱۴۰۱ می‌گوید: امسال هم تمام تمهیدات لازم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی، مانند سال‌های گذشته در نظر گرفته شده و تمامی داوطلبان، طبق دستورالعمل‌ها موظف هستند که نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید:


برگزاری دوباره اردو‌های راهیان نور بعد از دوسال وقفه/ حضور بیش از یک و نیم میلیون داوطلب در آزمون دکتری ۱۴۰۱

 

فراخوان ثبت نام اردوی راهیان نور

از زمان ویروس کرونا شیوع بیش از دوسال می‌گذرد و در این مدت اردوی راهیان نور دانشجویی با توجه به شرایط به وجود آمده برگزار نشد، اما بعد از گذشت این مدت با توجه واکسینه شدن بیش از ۶۰ درصد مردم قرار است اردوهای راهیان نور مجددا از سرگرفته شود. در همین راستا فراخوان ثبت‌نام این اردو از سوی بسیج دانشجویی سراسر کشور اعلام شده است. در این اردو‌ها کارگاه‌هایی با موضوع هشت سال دفاع مقدس، حدیث ماندگار پایداری، دلاوری و فداکاری روایت می‌شود که هدف از برگزاری آن، آشنایی دانشجویان با روحیه شهادت طلبی است.

بیشتر بخوانید:


 

مخالفت نماینده قزوین به واگذاری بیمارستان دولتی به بخش خصوصی

اخیرا خبری مبنی بر اینکه اقداماتی جهت واگذاری بیمارستان دولتی شهدای آبیک قزوین به بخش خصوصی منتشر شد، که این خبر نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرد و از سویی مخالفت نماینده مجلس و برخی از مسئولان استانی را به همراه داشت.


واگذاری یک بیمارستان دولتی در قزوین این سؤال را ایجاد کرده که آیا واگذاری بحث درمان به بخش خصوصی به معنای این است که هزینه‌های خدمات درمانی در بخش خصوصی را مردم باید از جیب خود پرداخت کنند یا اینکه بخش خصوصی در تولید خدمات درمانی مشارکت می‌کند و هزینه‌هایش را دولت می‌پردازد؟

سهم پرداختی مردم از هزینه‌های بهداشتی و درمانی یکی از بیشترین سهم‌ها در جهان است؛ بنابراین اینکه خدمات درمانی به بخش خصوصی واگذار شود و هزینه‌ها را مردم بپردازند امری نامطلوب است.

بیشتر بخوانید:



 

برگزاری دوباره اردو‌های راهیان نور بعد از دوسال وقفه/ حضور بیش از یک و نیم میلیون داوطلب در آزمون دکتری ۱۴۰۱

 

افشای میزان حقوق کارکنان شهرداری کرمان

شهردار جوان کرمان، سنت حسنه‌ای را پایه گذاشته و بخشی از وب سایت شهرداری را به اعلام میزان حقوق کارکنان خود اختصاص داده است. در این سامانه به طور دقیق اعلام می شود که هریک از کارکنان در هر سمت و رده کاری، چه مقدار حقوق دریافت می‌کنند.

این سنت حسنه را برخی دیگر شهرداران نیز دنبال کردند؛ مثل شهردار سبزوار که سامانه‌ای با عنوان «سامانه جامع شفافیت شهرداری سبزوار» روی وبسایت شهرداری قرار داده و در آن لیست زبانه‌هایی مانند لیست پرسنل شهرداری، لیست پرسنل شرکتی، لیست شورای مدیران، سامانه جامع امور قرارداد‌ها و لیست شفاف املاک و مستغلات قرار داده شده است. هرچند واژه مستغلات با غلط املایی در این سامانه نوشته شده، اما در آن املاک متعلق به شهرداری با سرشناسه‌هایی مانند نوع ملک، نوع کاربری و نوع بهره برداری اعلام شده است.

بیشتر بخوانید:



 

 اجرای طرح آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل 

از روز شنبه نهم بهمن که دستور رئیس جمهور خطاب به استانداران ابلاغ شد تا روز جمعه ۲۹ بهمن و پایان ضرب الاجل ابراهیم رئیسی به متخلفان و متجاوزان و در عرض ۲۰ روز، صد‌ها کیلومتر از سواحل شمال و جنوب کشور آزاد شد.

می توان گفت در این ۴۸۰ ساعت چیزی شبیه معجزه اتفاق افتاد. لودر‌ها و ماشین‌های سنگین از ابتدای صبح تا پاسی از شب در اقدامی بی سابقه به کار افتادند، تیغه زیر بلوک‌های سیمانی و فنس‌های فلزی انداختند و سواحل به اسارت گرفته شده دریا‌ها را در شمال و جنوب آزاد کردند. این سواحل حالا دارند نفسی به راحتی می‌کشند و بی آن که حجم سنگین آجر و سیمان و پلشتی سیم‌های خاردار و حصار‌ها را تحمل کنند پذیرای موج‌های دریا شده اند.


در این راستا، در پی تأکید مسئولان قوه مجریه و قضاییه پس از شناسایی عملیات تخریب تاسیسات حریم ۶۰ متری سواحل خلیج‌فارس در استان بوشهر با همکاری مسئولان استانداری بوشهر و ادارات متولی اراضی دولتی عملیات رفع تصرف تاسیسات حریم سواحل آغاز شد. طرح آزادسازی سواحل به استان بوشهر با همکاری اداره کل منابع طبیعی و راه و شهرسازی و مساعدت نیروی انتظامی پس از صدور دستور قضایی حدود بیش از ۱۱ هکتار به میزان ۱۱۷ هزار متر مربع از اراضی ساحلی در شهرستان‌های عسلویه، دیر و تنگستان رفع تصرف و آماده استفاده عموم مردم شد.

بیشتربخوانید:



 

تصرف غیر قانونی اراضی ملی و طبیعی مسئله تازه‌ای نیست

اراضی ملی متعلق به عموم افراد جامعه بوده و باید مطابق با مصالح عامه مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرند، اما با این وجود در سال‌های اخیر به دلیل افزایش جمعیت، افزایش قیمت خرید مسکن، سودجویی برخی افراد فرصت طلب و... تصرفات غیر قانونی در اراضی ملی مناطق مختلف کشور از جمله استان ایلام افزایش داشته است.

تصرف غیر قانونی اراضی ملی و طبیعی مسئله تازه‌ای نیست، اما گسترش این پدیده و نبود ساز و کار جهت مقابله قاطع با زمین‌خواران باعث می‌شود بخش وسیعی از جنگل ها، کوه‌ها و اراضی ملی در کشور و به تبع آن استان ایلام تخریب شوند.

این روز‌ها در اطراف شهر ایلام پدیده کوه خواری بسیار زیاد شده است، افرادی سودجو و دلال با تخریب اراضی ملی، جنگل‌ها و کوه‌های اطراف شهر ایلام نسبت به ساخت و ساز‌های غیرمجاز اقدام می‌کنند. متاسفانه این پدیده باعث افزایش حاشیه نشینی و معضلات اجتماعی در شهر نیز شده است. به صورت واضح در ساخت و ساز‌ها و اطراف منازل درختان بلوط قابل مشاهده هستند.

بیشتر بخوانید:



 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار