آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۵۷۳۸

استارت‌آپ هندی باتری نانویی برای خودروی برقی ساخت

یک استارت‌آپ هندی موفق به توسعه باتری‌های آلومینیم-گرافن شده است، باتری‌هایی که برای ادوات مختلف و حتی خودرو‌ها قابل استفاده هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوف یک استارت‌آپ هندی موفق به توسعه باتری‌های آلومینیم-گرافن شده است، باتری‌هایی که برای ادوات مختلف و حتی خودرو‌ها قابل استفاده هستند.

استارت‌آپ نوردیش تکنولوژیز (Nordische Technologies) و موسسه مرکزی مهندسی و فناوری پتروشیمی در بنگالورو، باتری آلومینیومی-گرافن را برای گجت‌ها و خودرو‌های برقی عرضه می‌کنند.

نوردیش تکنولوژیز، یک استارت‌آپ مستقر در بنگالورو است که به تازگی اعلام کرده با همکاری موسسه مرکزی مهندسی و فناوری پتروشیمی (CIPET)، اولین باتری سلولی کیسه‌ای آلومینیومی-گرافن را برای لوازم الکترونیکی مصرفی، گجت‌ها و خودرو‌های برقی ارائه کرده است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که باتری سلولی کیسه‌ای آلومینیومی-گرافن سریع‌ترین باتری با قابلیت شارژ، غیرسمی، غیر قابل اشتعال و غیر لیتیومی غیر کبالتی در جهان است که طول عمر بالایی دارد.

سابیاساچی داس مدیرعامل شرکت نوردیش تکنولوژیز در این باره می‌گوید: «این سلول کیسه‌ای ابتکاری آلومینیومی-گرافن و باتری خودرو‌های برقی آینده نتیجه تحقیقات گسترده ما در پنج سال گذشته است. این باتری سبک وزن و با کارایی بالا با ماندگاری پنج تا هفت سال است. این باتری‌ها قابل شارژ و غیر سمی هستند.»

وی می‌افزاید: «باتری‌های قابل بازیافت را می‌توان بیش از ۳۰۰۰ چرخه شارژ کرد. کینگ شوک دوتا، دانشمند جوان CIPET، به‌عنوان هماهنگ‌کننده و محقق اصلی این پروژه خدمت کرده است.»

این شرکت همچنین اعلام کرده است که دیگر دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی نوآورانه‌اش باتری کربنی اولترا سرب (ULCB) و باتری فوم کربنی فوق‌سرب (ULCFB) هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار