به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل فکوری پودینه، شرایط امروز سیستان و بلوچستان در بحث انتصابات پیچیده تر از گذشته شده است؛ در حالی که عاملین وضع موجود باید جا به جا شوند، استاندار ویژه نمیتواند مدیر جا به جا کند، عموم کسانی هم که عزل و نصب میشوند با تاثیر برخی نمایندگان و عناصر تهران جابه جا میشوند.
دخالت های بی حد و مرز برخی نمایندگان استان در موضوع انتصابات علی رغم تاکید های مکرر مقام معظم رهبری همچنان ادامه دارد.
شرایط موجود سیستان و بلوچستان در بحث انتصابات اصلا جالب نیست و کار به جایی رسیده است که استاندار از دایره معادلات انتصابات روز به روز در حال حذف شدن است؛ به صورت جدی باید پرسید این حجم از تبلیغ استانداری ویژه برای چیست؟
از طرف دیگر برخی نمایندگان نیز روز به روز در حال فاصله گرفتن از رسالت اصلی خویش یعنی قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین هستند.
سوالی که مطرح می شود این است که نمایندگان استان تاکنون چند قانون محلی و ملی را به تصویب رساندند و بر اجرای چند قانون نظارت داشته اند؟ چند سوال و تذکر در صحن علنی داشته اند؟
رویه فعلی در حال اتلاف انرژی دستگاه های استان است؛ تهران بدون کوچکترین هماهنگی در برخی انتصابات، مدیران ارشد مجموعه های دولتی استان را جابجا میکند، عزل می کند نصب می کند و همه اینها با نظر نمایندگان اتفاق می افتد و در این معادلات نماینده ارشد دولت در استان جایگاهی ندارد.
در این شرایط آقای مدرس خیابانی طی نامهای به رئیس جمهور مراتب اعتراض خود را اعلام کردند؛ در این نامه به استناد به دستور اکید رئیس جمهور و ابلاغ معاون اول و مصوبه شورای عالی اداری باید مدیران با هماهنگی استانداران جابجا شوند.
نمونه آخر آن جابجایی مدیر کل بنادر و دریانوردی چابهار بود که بدون هماهنگی با استاندار سیستان و بلوچستان به خوزستان منتقل شد.
در قسمت دیگری از این نامه به معرفی گزینه های جدید برخی مدیران کل استانی چند وزارتخانه اشاره شده است که متاسفانه وزارتخانه ها جهت انتصاب این مدیران همکاری های لازم را به عمل نمی آورند.
پس از آن نیز آقای اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور طی نامهای از اعضای هیئت دولت خواستند که در جابجایی مدیران با استاندار سیستان و بلوچستان همکاری لازم را به عمل آورند.
با وجود این پیگیری و ابلاغ رییس دفتر رییس جمهور همچنان اتفاقاتی در حال انجام است، در جریان انتصاب برخی روئسای دانشگاه های استان، عاملین وضع موجود بوسیلهٔ یک سری رایزنی ها با پایتخت در حال تلاش برای ابقای خود هستند.
نارضایتی های روز افزون اساتید و دانشجویان این دانشگاه ها و فاصله گرفتن نهاد دانشگاه از رسالت اصلی خود، نشان از ناکارآمدی محرز این افراد دارد.
در اداراتی همچون ورزش و جوانان نیز همه چیز واضح است.روئسای ستاد عاملین وضع موجود همچنان در حال ریاست اند و با وجود معرفی افراد جایگزین اما وزارتخانه متبوع همکاری لازم را ندارد. شاید هم با تغییر دولت،
هنوز عناصر تصمیم گیر دولت قبل در وزارتخانه سر کار اند!
یک تغییر ظاهر ،یک تغییر پوشش نمیتواند کاتالیزر تبدیل عامل وضع موجود به عنصر انقلابی باشد.
امید که افرادی که در این موضوع دخیل هستند بدانند شرایط استان خاص است و این موضوع باید با اختیارات بیشتر جلو برود.
جریان دانشجویی که در موضوعات و بخش های مختلف استان ورود داشته و دلسوز و خیرخواه مردم است و از آقای رئیسی انتظار دارد که تکلیف این موضوع را هرچه سریعتر روشن کند.
ابوالفضل فکوری پودینه ، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.