به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا امام جمعه زاده، رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران در نشست خبری که برگزار شد، گفت: در دوره کرونا دانشگاه تهران به سمت آموزش مجازی رفت و اتفاقاتی در آن آموزش افتاد و امکان اینکه از کشورهای مختلف دانشجو بپذریم، افزایش یافت از کشورهایی مثل امارات، عمان، گرجستان، آلمان و ... به صورت مجازی دانشجو پذیرش کردیم.
وی افزود: محدودیتهایی برای آموزش پردیس ارس دانشگاه تهران به زبان فارسی بود که مجوز آموزش به زبان انگلیسی را بعد از رایزنی با کمیسیون آموزش مجلس و وزارت علوم دریافت کردیم و قرار شد از این به بعد پذیرش دانشجو علاوه بر زبان فارسی زبان انگلیسی را نیز داشته باشیم.
رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران گفت: استدلالهایی را در کمیسیون آموزش داشتیم که این استدلالها باعث ریزش داوطلبان پردیس ارس شده بود که دلیل اولش زبان انگلیسی بود که از امسال اجرایی میشود و شش رشته به زودی با دو زبان فارسی و انگلیسی تدریس خواهد شد و چهار رشته در حوزه مدیریت یک رشته در حوزه حقوق و یک رشته در حوزه محیط زیست. این دورهها برای اولین بار برگزار میشود.
امام جمعه زاده اضافه کرد: پدریس ارس به دلیل نزدیکی به مرز پتانسیل جذب دانشجوی خارجی را دارد، اما در حال حاضر اکثریت دانشجویان ما از کشورهای عراق و افغانستان هستند و برای اینکه بتوانیم از سایر کشورها جذب دانشجو داشته باشیم سایت پردیس ارس را به زبانهای مختلف طراحی کردیم که بتوانیم جذب دانشجوی خارجی را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات ما شهریههای بالایی است که مانع جذب دانشجو میشود شهریهها به دلار و یورو محاسبه میشود و این بالا بودن شهریه به دلیل تغییر قیمت ارز بود که دانشجویان خارجی باید با نرخ ارز شهریههای خود را پرداخت کنند. رایزنیهایی شده که برای دانشجویان برتر خارجی بتوانیم بورسیه داشته باشیم.
وی افزود: مبلغ شهریههای ارس دانشگاه تهران از سال گذشته تغییری نکرده است.
رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران در خصوص آموزشهای سال تحصیلی جدید گفت: وزارت علوم اعلام کرده که آموزشها میتواند به صورت تلفیقی مجازی و حضوری باشد و اگر دانشجویی مشکل حضور دارد میتواند ۵۰ درصد از کلاسها را مجازی شرکت کنند.
امام جمعه زاده با بیان اینکه در ایام کرونا جذب دانشجوی ارس افزایش یافت گفت: در دوره دکتری برای ۱۴۴ صندلی بیش از ۳۰۰۰ داوطلب داشتیم.
وی در خصوص اساتید این دانشگاه نیز گفت: پردیس ارس دانشگاه تهران اساتید ثابت ندارد و از اساتید دانشکدههای دانشگاه تهران استفاده میکند.
رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران تصریح کرد: از سال ۹۷ اولین دوره فارغ التحصیلی دکتری را داشتیم که اکنون بیش از ۳۰۰ نفر فارغ التحصیل دکتری شدند. دانشجویان پردیس ارس صد درصد شاغل هستند و برای اینکه بتوانند هزینه تحصیل خود را پرداخت کنند وامهایی را به دانشجویان پرداخت میکنیم در حال حاضر ۱۶۰۰ دانشجوی مشغول به تحصیل داریم.