کد خبر:۱۰۲۸۰۴۱
وزیر علوم:

احیای شورای عالی برنامه ریزی، مباحث تحولی در آموزش عالی را سرعت می‌بخشد

وزیر علوم در اولین جلسه دوره جدید شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی گفت: با احیای این شورا، مباحث تحول در آموزش عالی و توجه به محتوای برنامه‌های درسی، جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی زلفی گل در اولین نشست شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی که بدنبال استقلال مجدد آن از شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی وزارت علوم و اعضای جدید این شورا برگزار شد؛ گفت: در گذشته مباحث کمّی و توسعه رشته‌های تحصیلی بر فعالیت این شورا سایه انداخته بود که با استقلال مجدد آن، مباحث برنامه ریزی و توجه به محتوا دوباره در اولویت قرار خواهد گرفت.

توجه ویژه وزارت علوم به محتوای کتب درسی

وزیر علوم گفت: محتوای کتب درسی دانشگاهی برای وزارت علوم اهمیت زیادی دارد و در همین راستا، طرح مطالعاتی شیوه تدوین کتب دانشگاهی به موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی داده شد تا رویکرد علمی تدوین و نگارش کتب درسی دانشگاهی را تهیه کنند تا با ابلاغ وزارت علوم شیوه عمل مولفان قرار گیرد.

زلفی گل گفت: علاوه بر روش‌های علمی و نوین تدوین کتب درسی دانشگاهی، برای وزارت علوم مهم است که هویت‌مداری، مباحث تربیتی و تجلیل از مشاهیر علم و فناوری و مفاخر ملی در محتوای کتب درسی لحاظ شود.

ضرورت نگاه نو به آموزش عالی

وزیر علوم با اشاره به اینکه "یاد دهنده، یادگیرنده و محتوای درسی سه ضلع آموزش" هستند گفت: ما باید برنامه ریزی کنیم که اولویت‌های پنجگانه وزارت علوم در دولت سیزدهم، در بخش آموزش هم پیگیری شود.

زلفی گل گفت: مهارت آموزی به دانشجویان و آموزش شیوه تدریس و منش استادی از جمله برنامه‌های دولت جدید در بخش آموزش است.

در ادامه این نشست، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم و رضا نقی زاده مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی توضیحاتی در خصوص آیین نامه جدید شورای عالی برنامه ریزی، شیوه نامه شورا و تشکیل کارگروه‌ها و کمیسیون‌ها ارائه کردند و سپس شیوه نامه و چند برنامه درسی پیشنهاد شده مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار