به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در هفتهای که گذشت حوزه آموزش وفناوری با اخبار متنوعی روبهرو بود خلاصهای از آن را مرور میکنیم.
مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت در خصوص وضعیت و شرایط دانشجویان ورودی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ در دانشگاههای مورد تایید کشور روسیه اطلاعیهای صادر کرد.
دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۲۰۲۲_۲۰۲۱ روسیه که یک ترم را به دلیل تاخیر در صدور ویزا به صورت غیر حضوری گذراندهاند، به شرط شروع به تحصیل حضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی ۲۰۲۲_۲۰۲۱ امکان ارزشیابی مدرک طبق ضوابط، پس از فراغت از تحصیل را خواهند داشت.
فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: پردیس منطقه آزاد اروند ۷ ماه پیش افتتاح شد و پذیرای دانشجویان عراق و کویت است.
دانشجو، با اشاره به تعداد دانشجویان بینالملل گفت: امیدواریم در ترم جاری برای دو رشته و در سه سال آینده برای تمامی رشتههایی که در دانشگاه دایر است دانشجوی خارجی آن منطقه را جذب کنیم.
منصور انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: وجود خوابگاه متاهلی برای این دانشگاه ضروری است و در شان دانشگاه علم و صنعت نیست که خوابگاه متاهلی نداشته باشد.
انبیاء افزود: وجود خوابگاه متاهلی برای این دانشگاه ضروری است و در شان دانشگاه علم و صنعت نیست که خوابگاه متاهلی نداشته باشد.
وزیر علوم بر رفتار مدبرانه و توأم با سعه صدر نیروهای حراست با دانشجویان تاکید کرد و گفت: باید پویایی و نشاط محیط دانشگاه حفظ شود و متناسب با روحیات نسل جوان با آنان رفتار کنیم.
زلفی گل ضمن قدردانی از فعالیتها و خدمات مدیران و کارشناسان مراکز حراست دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور افزود: همکاران فعال در بخشهای حراست دانشگاهها فعالیت ارزشمندی را در صیانت از نخبگان جامعه و داراییهای مادی و معنوی این مراکز انجام دهند و در صف اول خدمت به جامعه هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی فراخوان پذیرش دومین دوره کارشناسی ارشد اخلاق پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور را منتشر کرد.
این دوره بدون آزمون ورودی است و پذیرش از طریق مصاحبه هنجاری معیاری و بررسی سوابق علمی صورت میگیرد.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از تمدید مهلت انتخاب واحد دانشجویان این دانشگاه خبرداد.
کارنامه علمی پذیرفتهشدگان کنکور ۱۴۰۱ و داوطلبانی که فرم انتخاب رشته را تکمیل کردهاند؛ اما پذیرفته نشدهاند تا روز چهارشنبه ۶ مهر منتشر میشود.
یک شرکت نوآفرین باتری جامدی مناسب خودروهای برقی ساخته است که عمر آن بیش از دو برابر عمر باتریهای کنونی وسایل نقلیه برقی است.
ویلیام فیتزهاگ، مدیر عامل این شرکت امیدوار است برای تسهیل پذیرش این باتری، ۳۰ درصد مردم آمریکا که در خانه پارکینگ ندارند و بنابراین نمیتوانند خودروی برقی را در طول شب شارژ کنند، از این باتری استفاده کنند.
محققان در مورد استفاده از هوش مصنوعی هشدار دادهاند. آنها میگویند تا سال ۲۰۲۶ هوش مصنوعی حدود ۹۰ درصد از محتواهای فضای مجازی را تولید میکند.
این کارگروه در گزارش خود اعلام کرد برخی از محتواهای موجود در فضای مجازی به دلیل تولید توسط هوش مصنوعی واقعیت ندارد. همچنین در سالهای آینده برخی رسانهها فعالیت خود را از طریق هوش مصنوعی ادامه خواهند داد و محتواهای آنها نیز توسط این فناوری تهیه و دستکاری میشود؛ بنابراین باید نسبت به صحت آنها مراقب بود.
فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: اولین پارک علم و فناوری که امتیاز لازم برای پارک علم و فناوری درجه ۲ را به دست آورد، پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس است.
دانشجو افزود: شرکتهای بسیار خوبی در حال فعالیت هستند و برخی از آنها به تولیدات صنعتی و نیمه صنعتی رسیدهاند همچنین تعدادی نیز به تولیدات انبوه دست یافتند.
بخش طرحهای فناورانه و نوآورانه با بیش از ۱۰۰ طرح نانویی در نمایشگاه ایراننانو ۱۴۰۱ حضور خواهد داشت. این طرحها در حوزههای آب و محیط زیست، بهداشت و سلامت، تجهیزات آزمایشگاهی، کشاورزی، بسته بندی، نانو مواد، الکترونیک، مواد پیشرفته، رنگ و پوشش و صنعت ساختمان هستند.