به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قانون جهش تولید دانش بنیان یکی از مهمترین اسنادی است که برای حمایت از فعالیتهای علمی و فناورانه در کشور به تصویب رسیده است. قانونی مبتنی بر ۲۰ ماده و ۱۰ تبصره که زمینه ساز تحقق شعار «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» است و شرکتهای دانش بنیان و خلاق را که امروز به عضوی جدی و مهم در اقتصاد کشور بدل شده اند را در توسعه کسب و کارشان یاری خواهد کرد.
هیات وزیران هم برای تسریع در عملیاتی شدن مفاد و مواد آن اقدام به ابلاغ آیین نامههای اجرایی این قانون به دستگاههای ذیربط کرده است تا همه در یک چارچوب قانونی و طبق ماموریتهای خود؛ اجرایی شدن این قانون را شتاب دهند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم به عنوان یکی از نهادهای متولی در امر تربیت نیروی انسانی تحصیل کرده و متخصص و کاربردی در حوزههای مختلف فناورانه، مخاطب این آیین نامهها است و بر اساس یکی از مواد آن موظف شده با همکاری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه بودجه نسبت به تدوین دستورالعمل بیمه پژوهش فناوری و نواوری اقدام کند.
این کار با هدف پوششهای بیمهای برای فعالیتهای پژوهشی، فناورانه و نوآورانه و کاهش ریسک یا خطر سرمایهگذاری در این زمینه ظرف مدت ۲ ماه از تاریخ ابلاغ این آیین نامه انجام میشود.