به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش جایگاه علم و فن آوری در دفاع مقدس در دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: در جنگ قسمت اعظمی از رزمندگان بسیج و سپاه آموزش ندیده بودند، اما وقتی امام فرمان داد مردم به جبهه بروند در حین جنگ آموزش دیدند، چون فرصتی برای آموزش نبود.
وی با بیان اینکه ما در قاعدههای قرآنی باید تفکر سپاه را جستجو کنیم، افزود: هشتم اسفند سال ۶۵ و در اوج کربلای ۵ پشت پنج ضلعی جلسهای برگزار و به سپاه گفته شد به دریا برو، چون حدفاصل آزادی خرمشهر تا قبل والفجر ۸ یک تفکر در غرب شکل گرفته بود که جنگ ایران و عراق قالب و مغلوب ندارد.
وی افزود: تا پیش از عملیاتی والفجر ۸ کسی جرات انجام چنین عملیاتی را نداشت، ولی سپاه این کار را کرد و ۹ ماه بعد عملیات والفجر ۵ انجام شد و اینگونه نگرش غربیها نسبت به سرنوشت جنگ تغییر کرد.
وی افزود: به عراق گفته شده بود در خلیج فارس هر چه میتوانی بزن تا ایران نتواند مقابله کند تا جایی که همزمان با عملیات کربلای ۵ صادرات نفت ما به کمترین میزان یعنی کمتر از ۱۰۰ هزار بشکه رسید.
فدوی با بیان اینکه عملیات دریایی سازماندهی، ساختار، آموزش و تسلیح و تجهیز متناسب خود را میخواهد، اما مهم این است که وقتی تکلیف مقرر میشود با هر چه در اختیار داریم به میدان برویم و ما بر این اساس اولین عملیات دریایی را علیه عراق انجام دادیم، افزود: در وعده خدا تخلف نیست و ما باید به میزان توانمندی خود تکلیف مان را انجام دهیم. البته ما باید در هر دورهای استطاعت خود را بالا ببریم، چون اگر قرار باشد امروز نیز با همان استطاعت دوران جنگ به میدان برویم قطعا شکست میخوریم.
وی تصریح کرد: در صحنههای جنگ و عملیات جدید اگر به مانند صحنههای جنگ عمل کنیم موفق میشویم. در جنگ امروز نفوذیها و خبیثهایی وجود داشتند که باید مسئولیتهای خود را انجام دهند که ندادند مثلا ۱۱۰ هزار مدرسه داریم که ۵۰۰ مدرسه درگیر اتفاقات اخیر شدند، چون مسئولان ما دنبال دستور شیطان بزرگ آمریکا یعنی اجرای۲۰۳۰ رفتند و نتیجه اش این شد. در جنگ احد نیز پیامبر (ص) فرمانده بود، ولی مسلمانان شکست خوردند، چون به حرف پیامبر گوش نکردند.
فدوی اضافه کرد: ما در جنگ علم و فن آوری را در حد اعلی به کار گرفتیم؛ مثلا خدا به دل ما انداخت که قایقهای تندرو به درد جنگ با آمریکا میخورد و اگر ناو میخریدیم شکست میخوردیم و آمریکاییها نیز به ناتوانی خود در مقابل قایقهای تندروی سپاه اعتراف کردند.
وی افزود: اگر در جنگ به ما اجازه میدادند میتوانستیم ضربه بیشتری به عراق بزنیم، اما میگفتند اگر عراق یک کشتی از ما را زد ما هم یک کشتی از آنها را بزنیم و نه بیشتر.
فدوی بیان کرد: ما اگر در جنگ به تکلیف خود عمل نمیکردیم امروز نمیتوانستیم موشک کروز با برد ۲ هزار کیلومتر بسازیم. به هر روی خداوند هر تکلیفی به ما داده توانمندی آن را هم عطا کرده است.
وی تصریح کرد: تفکری که اول سال ۶۶ در سپاه برای استفاده از شناورهای تندرو در جنگ به وجود آمد به یک راهبرد کلان در دنیا تبدیل شد و این نگرش در مورد موشک و خیلی دیگر از فن آوریها که آمریکاییها از آن خبر ندارند وجود دارد و البته وقتی هم از این توانمندیها مطلع میشوند که خیلی دیر شده و خیلی از آنها مرده اند.
فدوی با بیان اینکه در قرآن و کلام معصومین روی علم تاکید شده و خداوند منشاء این علم است و ما از این زاویه باید به علم در دفاع مقدس نگاه کنیم و از تجربیات خود استفاده کنیم، چون در آینده معلوم نیست چه دشمنیها به وجود بیایند، افزود: در سپاه باید در مقابل دشمنیها که آنها را میدانیم و یا دشمنیهایی که آنها را نمیدانیم استطاعت مان را بالا ببریم و خداوند هم ما را برای هجوم به دشمنان توانمند میکند.
وی افزود: ما در این ۶۰ روز بر اساس تکلیفی که داشتیم عمل کردیم. ما روزانه وضعیت را رصد میکنیم در خیابان مردم حضور ندارند. مردم ما آنها هستند که در تشیع جنازه شهدا میآیند. در ۱۳ آبان نیز بین ۲۱ تا ۲۳ میلیون به راهپیمایی آمدند. با این اوصاف آن ۵۰ نفری که یک بسیجی و سپاهی را میبییند در میروند مردم نیستند. اگر ما در اتفاقات شهید دادیم به خاطر این است که شهدای ما را تنها گیر آوردند.
وی با بیان اینکه آمریکاییها نفع خود را القاء میکنند نه واقعیتها را، افزود: خبیثهایی مثل ایران اینترنشال یک خبر از جمعیت تشیع شهدا نشان ندادند، ولی ۵ نفر که در یک تجمع حضور مییابند آن را بزرگنمایی میکنند.
فدوی تصریح کرد: ما تصویری از واقعیت را که به نفع مان است باید بسازیم. تصویر سازی در اسلام نیز برای خداست، ولی هدف غربیها از تصویرسازی در راستای منافع شان است.
وی افزود: ما باید مواظب جنگ پیش رو باشیم و تکالیف خود را انجام دهیم و نتیجه را خداوند مشخص میکند