آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۷۴۱
فراهانی در گفتگو با دانشجو:

توافق ایران و عربستان حذف آمریکا را از معادلات سیاسی منطقه غرب آسیا کلید زد/ رژیم صهیونیستی بازنده اصلی توافق

دبیر بین الملل دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه در کنار رژیم صهیونسیتی، آمریکا تنها کشوری است که از تنش در منطقه سود می‌برد و این‌ها منافع خود را در عدم ثبات در منطقه جست و جو می‌کنند، تصریح کرد: این توافق حذف آمریکا را از معادلات سیاسی منطقه غرب آسیا کلید زد.

سعید واشقانی فراهانی، دبیر بین الملل دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از رژیم صهیونسیتی به عنوان بازنده اصلی توافق ایران و عربستان نام برد و گفت: بعد از امضای توافقنامه برقراری روابط بین ایران و عربستان افراد سرشناس رژیم صهیونسیتی برقراری ارتباط میان این دو کشور را شکست در سیاست خارجی رژیم صهیونسیتی دانستند.

وی با بیان اینکه در کنار رژیم صهیونسیتی، آمریکا تنها کشوری است که از تنش در منطقه سود می‌برد و این‌ها منافع خود را در عدم ثبات در منطقه جست و جو می‌کنند، تصریح کرد: این توافق حذف آمریکا را از معادلات سیاسی منطقه غرب آسیا کلید زد. این توافق در چین با ابتکار رئیس جمهور چین صورت گرفت. چین اخیرا خود را وارد معادلات سیاسی منطقه کرده است؛ و ثبات در منطقه برای چین اهمیت ویژه‌ای دارد. این نکته هم مهم است کشور‌های عربی هم اخیرا حذف نقش آمریکا در معادلات منطقه را قبول کردند.

واشقانی فراهانی اضافه کرد: توافق ایران و عربستان باعث ناامیدی جریان‌های ضد انقلاب اسلامی، ضد ایرانی و اروپایی شد. در این ماه‌های اخیر جریان‌های ضد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را کردند تا کشور‌های منطقه را علیه جمهوری اسلامی ایران بسیج کنند، اما این توافق تیری در قلب تلاش‌های صورت گرفته از این جریان‌ها بود.

وی اظهار کرد: یکی از اصول اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم احیا و تنش زدایی روابط خود با همسایگان است. این توافق طی سفر ریاست جمهور به چین صورت گرفت و این ادعا را اثبات می‌کند که یکی از اصول سیاست خارجی دولت سیزدهم، سیاست همسایگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار