به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، احمد نیک آبادی دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر گفت: بعد از یک دهه برگزاری موفق مسابقات هوش مصنوعی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر در اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار میشود.
وی افزود: هدف این مسابقات طرح مسائل و چالشهای صنعتی کشور در حوزه هوش مصنوعی در قالب مسابقه و ایجاد بسترهای لازم برای استفاده از توان محققان در حل این مسائل است.
نیک آبادی خاطر نشان کرد: در این دوره از مسابقات پنج چالش مختلف مطرح شده است که تیمها در حل آنها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
وی با اشاره به چالشهای این مسابقه گفت: چالشهای این مسابقه «پیشبینی شاخص کل بازار بورس و مدیریت سبد سهام در بخش پیشبینی بازار سهام»، «تشخیص مقصود اصلی کاربر در جملات طولانی و پیچیده، چالش جستجوی کلمات کلیدی در مکالمات مرکز تماس همراه اول، و چالش تشخیص عملیات مشکوک بانکی» هستند.
وی خاطر نشان کرد: شیوه کلی برگزاری مسابقات همانند دورههای قبلی به این صورت است که در مرحله اول، تیمهای متقاضی در سایت مسابقه ثبتنام میکنند و بعد از تأیید اولیه، اطلاعات مسابقه در اختیار آنها قرار داده میشود.
وی اضافه کرد: در ادامه، برنامههای ارائه شده توسط شرکت کنندگان در یک یا چند مرحله ارزیابی شده و امتیاز عددی هر تیم محاسبه خواهد شد. نهایتا، ً در رویداد پایانی مسابقات ارزیابی کیفی طرحهای ارائه شده توسط کمیته داوران هر مسابقه انجام شده و امتیاز نهایی و رتبهبندی تیمها اعلام خواهد شد.
وی عنوان کرد: در این دوره از مسابقات دویست میلیون تومان جوایز نقدی برای برگزیدگان چالشهای مختلف از سوی حامیان مسابقات در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه مسابقات از ابتدای بهمن ۱۴۰۱ شروع شده است گفت: چالش پیشبینی بازار سهام هم اکنون در حال اجرا است و امکان شرکت در مسابقه در هر هفته تا پایان فروردین ۱۴۰۲ برای تیمها وجود دارد.
به گفته وی، مهلت ثبت نام اولیه در سایر چالشها، ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ خواهد بود. رویداد پایانی این مسابقات در روزهای نوزدهم و بیستم اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: امکان شرکت در مسابقات برای کلیه افراد، اعم از دانشآموزان و دانشجویان مقاطع مختلف که دانش لازم را داشته باشند فراهم است و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.
وی با بیان اینکه همچنین در چالشهای مختلف جلسات توجیهی و دورههای آموزشی برای کمک به راهاندازی تیمها برگزار میگردد و امکان شرکت آنلاین تیمها در مسابقات وجود دارد، گفت: کمیته اجرایی مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر به موازات برگزاری مسابقات مجموعهای از سخنرانیها و کارگاههای آموزشی در زمینه هوش مصنوعی را نیز در طول سال برگزار میکند.