کد خبر:۱۰۶۷۷۲
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی گرگان:
مردم در 9 دي 88 با تفالههای بازمانده از لیبرالهای 57-50 برخورد كردند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی گرگان گفت: مردم انقلابي ايران 9دی 88 به صحنه آمدند تا با تفالههای بازمانده از لیبرالهای 57-50 که امروز خود را پیرو خط امام نامیدند، برخورد کنند.
علی سپاسی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در گرگان، در خصوص فتنه سال 88 و هدف استکبار که کنار زدن پرچم ولایت با همکاری لیبرال ها بود، اظهار داشت: غرب با توجه به نظریات آخرالزمانی که اساس سیاست خارجی خود را هم روی آن بناکرده بود، ایران را به عنوان تنها کشور مقاومت کننده دید و با توجه به افزایش چشمگیر قدرت جمهوری اسلامی ایران، احساس خطر کرد و مجبور به کارگیری تمام قدرت خود را در راه مقابله با آن شد.
وی در ادامه ضمن تاکید بر رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری که با بصیرت مردم توامان شد و مانعی چون 9دی 88 را برای استکبار به وجود آورد، تصریح کرد: در جریان فتنه سال گذشته، استکبار به بهانه های مختلف جوانان و خواص ما را فریفت؛ چراکه خواص در آن فضای غبارآلود قدرت تشخیص درست از نادرست را از دست داد و از این رو مردمی که سی سال پیش از فضای بی بندوباری سیاسی و اجتماعی طاغوت خسته شده بودند با بصیرت امام خمینی (ره) این انقلاب را شکل داده، و 9 دی سال گذشته همان مردم با احساس خطر به صحنه آمدند تا با تفاله هایی که بازمانده لیبرالهای سالهای 57-50 بودند و امروز در قالب پیرو خط امام و اصلاح طلب به میدان آمدند، برخورد کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه كشاورزي گرگان در رابطه با علت صحنه آرایی در دهه اخیر و ریشه جهت گیری برخی جریانات سیاسی در کشور گفت: استکبار در سال های ابتدایی انقلاب به علت اقبال شدید نسبت به امام (ره) فقط توانست برنامه هاي ضعیفی چون بنی صدر را هدايت كند.
سپاسي خاطرنشان كرد: استكبار در دهه اخیر با بهره گیری از برنامه ریزی ها و تمرین تاکتیک های خود و سوء استفاده از جریان دوم خرداد منابع مالی زيادي را به دست گرفت و اقدام به شبکه سازی کرد.
وي همچنین استفاده ایران از قدرت هوشمند، و اقدام به دولت و ملت سازی در میان کشورهای منطقه را ازجمله علل احساس نیاز غرب در به راه انداختن فتنه سال گذشته دانست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.