به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۲ـ ۱۴۰۱ برای رشتههای گروه علوم پزشکی، دامپزشکی و روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای استانها، واحدها، مراکز آموزشی و واحدهای ویژه این دانشگاه ابلاغ کرد.
این دستورالعمل در راستای استفاده از توان و قابلیت های منابع انسانی، صرفه جویی در زمان و نیز استفاده از تمام ظرفیت ها، پتانسیل های موجود دانشگاه آزاد اسلامی، درخصوص برگزاری دوره آموزشی تابستان در مقاطع مختلف تحصیلی و در راستای اجرای بند ۲ راه کنش ها و اقدامات کلان کاری با موضوع ارتقاء کیفیت و کار آمدی دوره های تحصیلی سند تحول و تعالی دانشگاه، ابلاغ شد.
براساس این دستورالعمل، ثبت نام دوره تابستان از تاریخ ۱۷ تیر تا ۲۲ تیر ۱۴۰۲ و شروع کلاسهای درسی دوره نیز از تاریخ ۲۴ تیر تا ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ (پنج هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات است. زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۲۸ مرداد تا ۲ شهریور ۱۴۰۲ است.
ثبت دروس توسط واحدهای دانشگاهی در سامانه آموزشیار باید حداکثر تا تاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۲ انجام شود. تعداد کل ساعت های تدریس دروس نظری در دوره تابستان مشابه نیمسال های اول و دوم بوده و طی پنج هفته آموزشی اجرا می شود.
حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی گروه علوم پزشکی به شرح ذیل است:
مقطع | کاردانی و کارشناسی | کارشناسی ارشد | ی حرفه ای | ی تخصصی |
حداکثر تعداد واحد انتخابی | ۶ واحد | دو درس (یک درس جبرانی یک درس اصلی یا تخصصی) تا سقف ۴ واحد | ۶ واحد | دو درس جبرانی تا سقف |
اخذ دروس وصیت نامه امام (ره)، روخوانی قرآن کریم و نیز درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل علاوه بر حداکثر تعداد واحدهای انتخابی ذکر شده بلامانع است.
با توجه به مشترک بودن ارائه دروس عمومی جهت دانشجویان گروه علوم پزشکی و غیر پزشکی در اکثر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مقتضی است براساس مفاد ماده ۴ و تبصره ۱ «دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۲ـ ۱۴۰۱ برای رشتههای غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی»، معاونین گروه های غیر پزشکی دانشگاه اقدام مقتضی صورت پذیرد.
دانشجویانی که در نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دروس کارآموزی درعرصه، کارآموزی، کارورزی و واحد پایان نامه را اخذ و یا تمدید کرده اند و ناتمام باقیمانده، تداوم آن در دوره تابستان ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بلامانع است. ولی اخذ و یا تمدید پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و رساله در دوره ی تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نبوده و تخلف آموزشی محسوب می شود.
با توجه به اینکه دانشجویان رشته های گروه دامپزشکی در کلیه مقاطع و روانشناسی بالینی و سلامت در مقاطع کارشناسی ارشد و ی تخصصی تابع ضوابط و مقررات وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند و امور مربوطه توسط حوزه علوم پزشکی انجام می گیرد، لذا براساس مفاد آیین نامه ها و بخشنامه های مربوطه اقدام شود.