کد خبر:۱۱۰۰۴۴۰
مقام سودانی:

ظهور نظام بانکی بریکس، آغازی بر پایان سلطه دلار و بانک جهانی است

یک مقام سودان جنوبی گفت: به زودی با گسترش «بانک جدید توسعه» (NDB) گروه قدرت‌های اقتصادی نوظهور موسوم به «بریکس» شاهد پایان سلطه جهانی بانک جهانی و دلار در مبادلات مالی خواهند بود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، «بارنابا ماریال بنجامین» وزیر اطلاع رسانی حکومت خودمختار جنوب سودان امروز جمعه اعلام کرد که به زودی با توسعه شعب بانک‌های توسعه وابسته به گروه «بریکس» توسط قدرت‌های نوظهور اقتصادی، سلطه بانک جهانی پایان خواهد یافت.

مقام سیاسی جنوب سودان افزود: بانک‌های توسعه جدید وابسته به گروه «بریکس» به سلطه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در جهان پایان خواهند داد و تاکید کرد که این بانک‌ها تسهیلات مالی و پرداخت وام بسیار جذابی دارند، زیرا بر خلاف شروط بانک جهانی، می‌توان به راحتی از تسهیلات مالی آن‌ها و سریع برخوردار شد.

بارنابا بنجامین در گفتگو با اسپوتنیک گفت: «شروط بانک‌های توسعه جدید گروه بریکس بسیار وسوسه انگیز است، زیرا به سرعت می‌توان برخلاف بانک جهانی از تسهیلات مالی آن‌ها برخوردار شد.»

وی تاکید کرد که «با گسترش بانک‌های توسعه عضو گروه بریکس به زودی شاهد پایان سلطه جهانی صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی خواهیم بود.»

وزیر اطلاع رسانی سودان جنوبی اضافه کرد: استقراض مالی از بانک جهانی بسیار دشوار است، اما اعطای وام از بانک‌های گروه بریکس با ارز‌های خارجی و واحد پول محلی دولت‌ها فراهم شده است، در صورتی که فرایند دریافت وام از بانک جهانی با دلار است.»

در پنجمین اجلاس سران بریکس که در دوربان آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۳ برگزار شد، کشور‌های عضو به‌طور رسمی تصمیم تأسیس بانک توسعه جدید را اعلام کردند. در سال ۲۰۱۴ بانک توسعه جدید باهدف اولیه تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی و توسعه پایدار در کشور‌های بریکس و سایر اقتصاد‌های نوظهور در اجلاس ششم گروه بریکس در شهر «فورتالزا» برزیل تأسیس شد.

برچسب ها:
سودان بریکس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار