به گزارش به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
علیرضا کریمیان، مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ثبت نام در آزمون کارشناسیارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ از یکشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۲ آغاز شده و داوطلبان واجد شرایط میتوانند حداکثر در دو رشته امتحانی متقاضی ثبتنام در این آزمون شوند. فرصت ثبت نام در آزمون کارشناسیارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ تا شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در آینده نزدیک اولین دارو با کمک هوش مصنوعی وارد بازار می شود که مربوط به فیبروز ریوی است.
زالی سنتز دارو، ساخت دارو و پیش بینی اثر بخشی دارو و... را از جمله فواید هوش مصنوعی عنوان کرد و گفت: با آمدن میکرو رباتها در آینده نزدیک با تحولی زیادی در داروها از جمله داروهای سرطانی و ام اس ایجاد می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: هوش مصنوعی می تواند در خصوص دارو چندین پارامتر را مورد بررسی قرار دهد.
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران روز دوشنبه ۸ آبان ماه در دیدار با سفیر جمهوری ترکیه در تهران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: برای گسترش همکاریهای علمی بینالمللی بین دانشگاه تهران و دانشگاههای بزرگ کشور ترکیه علاقمند هستیم تا این همکاریها در همه حوزههای علم و رشتهها به گونهای توسعه پیدا کند که هر دو کشور اسلامی بتوانیم با به اشتراک گذاشتن نقاط قوت یکدیگر، در زمینه تقویت جایگاه علمی دو کشور همافزایی داشته باشیم.
وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی فراوان و روابط فرهنگی نزدیک بین دو ملت ایران و ترکیه، گفت: شرایط جهان میطلبد که ارتباطات دو کشور ایران و ترکیه گسترش بیشتری پیدا کند، بویژه با توجه به شرایطی که امروز در غزه شاهد هستیم. تجمع باشکوه مردم ترکیه در حمایت از مردم غزه، نشاندهنده تعصب ارزشمندی است که مردم شریف ترکیه نسبت به مسائل کشورهای اسلامی و سرنوشت جهان اسلام دارند.
۱۰ درصد استانداردهای بینالمللی نانو با محوریت ایران
عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوریهای نانو از حمایت از تحقیقهای دانشگاهی خبر داد و گفت: حمایت از تحقیقهای دانشگاهی از جمله برنامههای ستاد است. در طول سالهای اخیر سطوح حمایت از این طرحها متناسب با اهمیت کار و سطح توامندی افراد متفاوت میشود.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو افزود: اگر فعالیت تحقیقاتی دانشگاهی در راستای اولویتهای ستاد باشه حمایت یک و نیم برابر بیشتر است و اگر متناسب با فناوریهای آینده ساز باشد حمایت ستاد نانو ۲ برابر بیشتر از سطح پایه خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به تعداد محققان دانشگاهی ادامه داد: ۹۹۳ نفر محقق دانشگاهی در سطوح مختلف همچنین ۲۶ نفر از اساتید که به طور متمرکز سابقه فعالیت در این حوزه را دارند نیز مورد حمایت قرار گرفتند.
علی طهاری مدیر اجرایی چهادهمین نمایشگاه نانو فناوری امروز در نشستی خبری که در محل ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد، گفت: بیش از ۹۰ شرکت، ۶ پایگاه صادراتی و ۱۲ نهاد ترویجی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.
وی با بیان اینکه باشگاه دانشآموزی فناوری نیز در نمایشگاه چهاردهم حضور خواهند داشت، گفت: همچنین تور دانشجویی و دانشآموزی برای بازدید از نمایشگاه تدارک دیدهایم که شامل دانشجویان خارجی است که در دانشگاههای ایران تحصیل میکنند.