کد خبر:۱۱۱۴۳۸۱
معاون اول رییس جمهور:

برنامه مسکن اساتید با همکاری وزارت علوم و راه در حال پیگیری است

معاون اول رییس جمهور گفت: برنامه مسکن اساتید در دولت سیزدهم با همکاری وزارتخانه‌های علوم و راه و شهرسازی با اعطای مجوز بهره‌گیری از زمین‌های خارج پردیس دانشگاه‌ها در حال پیگیری و انجام است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علامه‌طباطبائی با تأکید بر اینکه علوم انسانی نقشی اساسی در مؤلفه‌های حکمرانی کشور دارد، به اهمیت دانشگاه علامه‌طباطبائی برای حل مسائل و اداره کشور بویژه در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، حقوقی و دیپلماسی بین‌المللی اشاره و تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره بر تحول در علوم انسانی کشور تاکید کرده‌اند. در این راستا ایجاد تحول در جریان روابط جامعه و نظام حکمرانی با دانشگاه و همچنین تأکید بر تمدن بزرگ ایرانی و اسلامی، دو عامل مهم در تحول علوم انسانی در کشور است که دانشگاه علامه‌طباطبائی قطعاً کانونی در این مسیر مهم به شمار می‌آید.

مخبر ادامه داد: حجم بزرگی از مؤلفه‌های اداره کشور در دانشگاه علامه‌طباطبائی یافت می‌شود که باید به دولت در حل مسائل و چالش‌ها کمک کند و ضرورت دارد دانشگاه‌های کشور صرفاً به دنبال ارجاع مسئله و حل آن نباشند بلکه با مسئله‌یابی و تشخیص راه‌حل‌ها به دولت در اداره کشور کمک شایان توجهی کنند.

وی با اشاره به دگرگونی مستمر نیاز‌ها و مسائل انسانی و پیشرفت‌های لحظه‌ای علم و فناوری در دنیای کنونی خاطرنشان کرد: باید آینده‌پژوهی در رأس اقدامات و بویژه در برنامه تحول علوم انسانی در این دانشگاه قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور افزود: به طور مثال مسئله سالمندی و نیاز‌ها و خدمات آنان در آینده یکی از اولویت‌های اساسی در کشور است که با راه‌اندازی مراکز پژوهشی در این دانشگاه می‌توان آن را به‌صورت مستمر مورد رصد، پایش، نیازسنجی، مسئله‌یابی و ارائه راه‌حل قرار داد.

وی پیشنهاد راه‌اندازی مرکز ملی روانی و اجتماعی، توسعه پژوهشکده تحول علوم انسانی و اجرای طرح تجمیع این دانشگاه را از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات وزارت علوم و دولت در خصوص ارتقا جایگاه دانشگاه علامه طباطبایی برشمرد و از وزیر علوم و رئیس دانشگاه خواست تا پیشنهادات جمع‌بندی شده خود را در این حوزه‌ها ارائه و پیگیری کنند.

مخبر با تأکید بر تخصیص بودجه و اعتبارات لازم برای حل مشکلات خوابگاه متأهلی ادامه داد: دولت در ابتدای کار خود با توجه به قانون جوانی جمعیت، تمرکز و برنامه ویژه در این زمینه داشت که در سفر‌های استانی مصوبات لازم دیده شده و ادامه می‌یابد، اما باید خیرین در کشور نیز به سمت کمک به دانشگاه‌ها برای ساخت این خوابگاه‌ها متمایل شوند.

وی تاکید کرد: در این دولت ۳۰۰ واحد خوابگاهی متاهلی تحویل داده شده است که معادل ۲۵ درصد کل خوابگاه‌های متاهلی است که از بدو تأسیس دانشگاه در کشور ساخته شده است و همچنین برنامه مسکن اساتید در دولت سیزدهم نیز با همکاری وزارتخانه‌های علوم و راه و شهرسازی با اعطای مجوز بهره‌گیری از زمین‌های خارج پردیس دانشگاه‌ها در حال پیگیری و انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار