کد خبر:۱۱۲۵۱۴۷
وزیر ارشاد در پاسخ به دانشجو؛

پیش بینی تکالیف صنعت بازی‌سازی در برنامه هفتم توسعه/ خبر خوب آقای وزیر برای بازی‌ساز‌ها + فیلم

اسماعیلی گفت: در برنامه هفتم نیز تکالیف روشنی برای این حوزه پیش بینی شده که بتوانیم سالانه بازی‌های متنوع و پرمخاطب را تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهیم.

پیش بینی تکالیف صنعت بازی‌سازی در برنامه هفتم توسعه/ خبر خوب آقای وزیر برای بازی‌ساز‌ها + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر با اشاره به آینده بازی سازی در ایران گفت:  بازی سازی فضای عمومی خوبی را به خود اختصاص داده است  طبق آخرین پیمایش بیش از ۳۴ میلیون بازیکن در این بخش حضور دارند که بیش از ۴ میلیون آنها حرفه‌ای هستند. یعنی افرادی که بالای ۲۱ ساعت در هفته بازی می‌کنند این تعداد بازیکن عدد فوق‌العاده‌ای است که به عنوان یک فرصت خوب به آن نگاه می‌کنیم و برنامه ریزی‌ها به این سمت است که بتوانیم موانع گسترش این صنعت را برطرف کنیم.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه افزود: در برنامه هفتم نیز تکالیف روشنی برای این حوزه پیش بینی شده که بتوانیم سالانه بازی‌های متنوع و پرمخاطب را تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهیم.

وزیر فرهنگ با ذکر برگزاری نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر بعد از چهار سال وقفه گفت: مهم‌ترین هدف ما این است که بازی‌های با قابلیت انتشار بالا را حمایت کنیم. بازی هایی که  دارا‌ی کیفیت هنری و فرهنگی هستند و بتوانیم حامیان خوبی را برایشان جذب کنیم. 

اسماعیلی در ادامه یک خبر خوب برای بازی ساز‌ها داشت: ما در شورای عالی فضای مجازی به دستور اقای رئیس جمهورمشغول رفع موانعی هستیم که بازی ساز‌ها در مسائلی مربوط یه اینترنت دچار آن هستند.

وی با اشاره به تشکیل کارگروهی ویژه این صنعت گفت: به دستور آقای رئیس جمهور گروهی تشکیل شد و وزارت فرهنگ هم عضو آن است. در جلساتی که با بازی ساز‌ها داشتم برخی از محدودیت‌هایی که ایجاد شده را رفع می‌کنیم. 

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار