آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۲۱۶
به اهتمام بسیج دانشجویی صورت می‌گیرد؛

برگزاري دومين مناظره انتخاباتی کاندیدا‌های انتخابات مجلس در دانشگاه شهيد باهنر/ زمستان سرد، مناظره داغ!

دومین مناظره انتخاباتی کاندیدا‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان کرمان به ابتکار عمل بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان ظهر امروز برگزار می‌شود.

مهدی جعفری، مسئول ستاد انتخاباتی بصیر بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهمیت موضوع انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات و ايجاد شور انتخاباتي گفت: برنامه مناظره‌های کاندیدا‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه کرمان و راور به همت این تشکل دانشجویی برگزار می‌گردد، که دومين دور آن امروز با حضور ٦ کاندیدا برگزار مي شود.
 
وي اظهار داشت: در مناظره روز امروز نهم اسفندماه؛ محمدرضا پورابراهیمی، محمد رضا باهنر، محمد حسن عرب زاده، محمد مهدی عرب نژاد، مجید دوستعلی و شهباز حسن پور حضور خواهند داشت.

او اظهار داشت: در دور اول این مناظره ها نيز  محمد مهدی زاهدی، محمد رضا علیزاده، احمد آذربهرام، محمدعلی عسکری و عبدالمجید فرخیان از کاندیدا‌های حوزه انتخابیه کرمان و راور حضور داشتند و به سوالاتی در خصوص مسائل مختلف پاسخ و به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

وی افزود: این برنامه با همکاری تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید باهنر برگزار می‌گردد.

لازم به توضیح است مردم شهرستان‌های ٢٥ گانه استان کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور دارای ١٠ نماینده در مجلس شورای اسلامی از ٩ حوزه انتخابیه می‌باشند و طبق آخرین اعلام رسمی ستاد انتخابات استان کرمان در حال حاضر ٣٥٤ کاندیدای انتخاباتی در استان وجود دارد که به تعبیری برای هر صندلی مجلس در استان کرمان ۳۵ کاندیدا با هم به رقابت خواهند پرداخت.

اسامی ۹ حوزه انتخابیه استان کرمان عبارت از  «کرمان و راور»، «شهربابک»، «کهنوج، منوجان، رودبارجنوب، قلعه‌گنج، فاریاب و جازموریان»، «بافت، رابُر و ارزوئیه»، «بم، ریگان، فهرج، نَرماشیر و گَُنبکی»، «جیرفت و عنبرآباد»، «رفسنجان و انار»، «زرند و کوهبنان» و نیز «سیرجان و بردسیر» می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار