آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۳۳۳۶

فراخوان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با انتشار فراخوان، از شرکت‌های دانش‌بنیان دعوت می‌کند تا با حمایت این ستاد در «چهل و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی جیتکس» (GITEX) که از ۲۳ تا ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، حضور یابند.

فراخوان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، این ستاد به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و معرفی توانمندی‌های کشور در حوزه فناوری‌های نوین از تمامی شرکت‌های فعال در حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات با محوریت «امنیت سایبری»، «هوشمندسازی و اینترنت اشیا»، «ماهواره و سنجش از دور»، «مخابرات» و «ارتباطات» دعوت کرده تا با حضور در پاویون ایران در چهل و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی جیتکس از این فرصت برای معرفی محصولات و خدمات خود استفاده کنند.

حمایت‌های ویژه ستاد در همکاری با نهاد‌های متولی در این نمایشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان شامل کمک هزینه ۷۰ درصدی و تسهیل حضور شرکت‌ها در این نمایشگاه بین‌المللی، فضای اختصاصی شرکت‌ها برای برگزاری جلسات B۲B با سرمایه‌گذاران و شرکای تجاری و همچنین پوشش هزینه‌های جانبی مانند پذیرایی، هزینه رفت‌وآمد و اسکان یک نفر از نمایندگان شرکت‌ها است.

شرکت‌های متقاضی می‌توانند تا اول مهرماه رزومه شرکت خود را به نشانی ایمیل cct@isti.ir ارسال کنند.

این فراخوان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات و با همکاری «سازمان توسعه تجارت ایران»، «مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری» برگزار می‌شود.

گفتنی است، نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس (GITEX) به عنوان بزرگترین رویداد فناوری و استارتاپی صنعت ICT، هر ساله میزبان شرکت‌های پیشرو از سراسر دنیا است. حضور در این نمایشگاه، فرصتی استثنایی برای معرفی محصولات و خدمات به بازار‌های جهانی و ایجاد شبکه ارتباطی با سایر فعالان حوزه فناوری است.

 

فراخوان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار