کد خبر:۱۱۸۱۱۲۰

کمبود سرمایه در گردش مهمترین مشکل واحد‌های تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمبود سرمایه در گردش مهمترین مشکل واحد‌های تولیدی در استان است که باید بتوان با کمک دولت و روش‌های مختلف برای رفع آن چاره اندیشی کرد.
کمبود سرمایه در گردش مهمترین مشکل واحد‌های تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیشتر واحدهای تولیدی استان به علت بدهکاری به بانک‌ها امکان دریافت وام را ندارند و همین امر باعث کندی انجام طرح‌های توسعه‌ای شده است.

رحمانی بیان کرد: برای پایداری اشتغال واحدهای صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد نیاز است اتکا به وام های بانکی کاهش یابد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه واحد تولید خوراک آبزیان از مهمترین طرح‌هایی بود که امروز مورد بازدید قرار گرفت، تاکید کرد: این طرح با ۱۰ هزار تن ظرفیت سالانه می تواند ۲۵ درصد از نیاز استان را مرتفع کند.

رحمانی خاطرنشان کرد: خوراک مورد نیاز آبزیان در استان ۴۰ هزار تن در سال است که امیدواریم با تکمیل این طرح در کنار واحدهایی که مجوز احداث گرفته‌اند بتوان گامی برای تکمیل زنجیره تولید آبزیان در کهگیلویه و بویراحمد برداشت.

وی با بیان اینکه واحد تولیدی خوراک آبزیان، بسته بندی ماهی و تبدیل ضایعات آن به ارزش افزوده، دیگر طرحی بود که امروز بازدید شد، تاکید کرد: مشکل اصلی این کارخانه ایجاد تاسیسات خدماتی بود که تلاش می شود با به کارگیری ظرفیت های دستگاه های اجرایی خدمات رسان این مشکل برطرف شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید از واحد تولید درب قوطی، عنوان کرد: این طرح که ۳۰ فرصت شغلی ایجاد می کند کمبود منابع مالی ندارد و نیازمند تعامل دستگاه های اجرایی برای رفع برخی مشکلات است.

وی واحد تولید خمیر کاغذ که خط تولید آن راه اندازی شده را از طرح های دانش بنیان و امید بخش صنعتی استان خواند و گفت: مشکلات طرح های تولیدی استان در کارگروه رفع موانع تولید مطرح می شود و از همه ظرفیت های استان برای رفع این مشکلات استفاده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار