به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در دومین نشست دبیران انضباطی بدوی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور گفت: دانشگاه مانند یک کشورکوچک، اما دارای قوای سهگانه است، شوراهای کوچک همچون شوراهای دانشجویی، پژوهشی، فرهنگی، هیئتهای امنا نقش قوه مقننه را دارند و شوراهای انضباطی و هیئتهای رسیدگی به تخلفات اساتید و کارکنان نیز همچون قوه قضائیه دانشگاه محسوب میشود.
معاون امور دانشجویان داخل ادامه داد: مدیریتهای مختلفی که در دانشگاه وجود دارند نیز نقش قوه مجریه را ایفا میکنند و تصمیمگیریهای دانشگاه را به مرحله اجرا میرسانند.
وی تصریح کرد: ما در دانشگاه جمع نخبگانی را میزبانی میکنیم که شامل نخبگان بالفعل همان اساتید معظم و نخبگان بالقوه همان دانشجویان عزیز میشود که تعالی آینده کشور را در ابعاد مختلف مشخص میکنند.
دکتر نعیمی با بیان اینکه نگاه شوراهای انضباطی تربیتی، اصلاحی و مملو از رافت، مهر و محبت است؛ اظهار کرد: هدف این است تا نخبگان بالقوهای که در دوران تحصیل اقدامات متعددی را در حوزههای مختلف دانشگاه همچون انجمنها، تشکلها، کانونها، نشریات و ... انجام میدهند، بتوانند فعالانه عمل کنند و علاوه بر علماندوزی مهارتهای گوناگونی را نیز در این حوزهها بیاموزند.
معاون امور دانشجویان داخل افزود: ممکن است دانشجو در برخی از موقعیتها با حضور در این حوزهها دچار برخی مسائل نیز شود؛ ما با نگاه پدرانه، تربیتی و با رافت با این دانشجویان برخورد میکنیم، اما گاهی نیاز به شوراهای انضباطی نیز است تا به بررسی این مسائل بپردازند و به دانشجو کمک کنند تا مسیر درست را انتخاب نماید به طوری که در آینده اگر دارای مسئولیتی شدند کمتر دچار خطاهای گذشته شوند و به عنوان افرادی که کارشناس هستند و در حوزههای متعدد علمی و پژوهشی توانمندی و قابلیتهایی را کسب کرده اند و در کنار آن جامعه پذیری و رشد و بالندگی را آموخته اند منشاء اثر باشند.
دکتر نعیمی در پایان خاطر نشان کرد: اولویت شوراهای انضباطی توجه به رویکرد اصلاحی - تربیتی دانشجویان است این رویکرد را باید به گونهای تنظیم کنیم تا این نگاه باعث رشد و ارتقا دانشجویان گردد.