به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی مجیدپور گفت: اجرایی سازی نوآوری در معدن و صنایع معدنی در دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با همکاری دانشکده مهندسی معدن و حمایت ایمیدرو و ایمینو کلید خورد.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای برگزاری رویداد جایزه سرآمدان نوآوری در بخش معدن و صنایع معدنی مربوط به سه سال قبل است، گفت: جایزه نوآوری و فناوری معدن – میتا (MITA- Mines & Mining Industries Innovation & Technology Award) از یک سو با هدف ایجاد پویایی در شرکتها برای حرکت به سوی خلاقیت و نوآوری، رشد مالی و ارتقای بهرهوری و با به کارگیری فناوریهای نوین و از سوی دیگر ایجاد فرصت رشد و یادگیری از رهبران نوآوری تدوین شده است.
مجیدپور با بیان اینکه این رویداد با حمایتهای مجموعههای ایمینو و ایمیدرو است اظهار کرد: جایزه میتا از یک سو با بررسی مدلهای ارزیابی نوآوری و شاخصهای جهانی نوآوری نظیر راهنمای اسلو ۲۰۱۸، و از سوی دیگر با بهینهکاوی جایزههای نوآوری مطرح در دنیا در حوزه معدن نظیر جایزه TSM کانادا، جایزه نوآوری معدن سوئد، جایزه نوآوری استرالیا و نیز پیمایش نوآوری بریتانیا ساختاربندی شده است.
به گفته وی مدل ساختاری ارزیابی نوآوری در جایزه میتا، در چهار رکن محرکهای نوآوری، فعالیتهای نوآورانه، نوآوری و پیامدهای نوآوری طراحی شده است.
رییس دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: امتیازدهی به شرکتها در مدل جایزه میتا در سه رسته جهانی، ملی و استارتآپی است و در هر رسته به شرکتهای فعال در حوزه نوآوری، تقدیرنامه و به شرکتهای نوآور بر حسب رعایت حد نصاب امتیازها، نشان برنزین، سیمین و زرین اعطا میشود.
مجیدپور یکی از دستاوردهای مهم این طرح را مهارت آموزی و کادرسازی تیم ارزیابان ذکر کرد و یادآور شد: در این طرح ۲۰ نفر برای ارزیابی نوآوری در شرکتها و صحه گذاری دادهها از طرف دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر آموزش داده شدند که به نوعی اجرای این طرح ملی را عهدهدار خواهند بود.