به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردارعلی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان درخصوص جزئیات این خبر اظهارکرد: این ایست و بازرسی در پی مطالبات مردم در خصوص ناامنی در جاده با رفت و آمد خودروهای بدون پلاک قاچاق سوخت بدون رعایت قوانین و با سرعت غیرمجاز، پس از تصویب در شورای تامین استان ایجاد شد.
وی با اشاره به کاهش عبور خودروهای شوتی از زمان اجرای این طرح افزود: قاچاقچیان مجبور به تغییر مسیر به راههای فرعی شدند که کاهش سرعت خودروها مقابله با آنان را آسانتر کرده است.
فرمانده انتظامی هرمزگان عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه خودروی فعال در زمینه سوخت قاچاق توقیف شده که بیش از ۴۰۰ دستگاه آن به زمان اجرای این ایست و بازرسی اختصاص دارد.
وی با اذعان به گلایههای مردمی بعلت ایجاد ترافیک در این محل گفت: این موضوع بیشتر مربوط به بعدازظهر پنجشنبه است که عبور و مرور بصورت روان و البته با کندی صورت میگیرد.
سردار جاودان حفظ امنیت، آرامش و توجه به مطالبات مردم را از وظایف نیروی انتظامی برشمرد و افزود: نیروی انتظامی بعنوان مجری قانون تسلیم اراده قانون شکنانی که برای جان خود و دیگران نیز ارزشی قائل نیستند، نمیشود.
وی در ادامه تصریح کرد: قاچاقچیان که عرصه را برخود تنگ دیدهاند گاهی در مسیر برگشت اقدام به حرکت در مسیر خلاف میکنند که باید با مدیریت صحیح، راهکاری مناسب در نظر بگیریم.
فرمانده انتظامی هرمزگان در پایان گفت: میتوان یک سیستم فیزیکی فنی در برخی مسیرها برای جلوگیری از حرکت خلاف جهت این خودروها در نظر گرفت که اقدامات اولیه آن صورت گرفته است.
اگه هم حرف مردم قبول نداری دوربین های پلیس چک کن گله ای دارن خلاف جهت میان