آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۶۹۵۴

واگذاری اراضی ۵۹ هکتاری دامغان بر اساس ضوابط شورای عالی شهرسازی انجام شده است

مدیرکل راه و شهرسازی سمنان گفت: واگذاری اراضی ۵۹ هکتاری دامغان در قالب گروه‌های ساخت سه نفره و طرح‌های انبوه‌ساز بر اساس تصمیم کارشناسان شورای عالی شهرسازی و معماری ایران انجام شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، طی روزهای گذشته و پس از ارسال پیامک به متقاضیان نهضت ملی مسکن در دامغان، آنان به واگذاری اراضی در قالب گروه‌های ساخت سه نفره اعتراض داشتند.

سیدمحمد حسینی طباطبایی اظهار کرد: مکاتبه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی استان سمنان با کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مبنی بر واگذاری اراضی به شکل ویلایی انجام شد اما مطابق نظر کارشناسان خبره و اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری ایران(نمایندگان محیط زیست، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های مرتبط) و همچنین طرح جامع شهر با واگذاری اراضی در قالب ویلایی مخالفت شد.

وی ادامه داد: پس از تصویب قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی، اداره‌کل راه و شهرسازی استان سمنان برای تامین اراضی ۱۱۸ هکتاری در دامغان برای متقاضیان اقدام کرد که با الحاق این اراضی به‌ دلایل فنی مخالفت شد.

مدیرکل راه و شهرسازی سمنان با اشاره به صف ۲ هزار متقاضی در طرح نهضت ملی مسکن و ۶۰۰ نفر مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان افزود: باتوجه به محدودیت در مکان‌یابی اراضی، شهرک صنعتی، فرونشست و میزان ثبت‌نام متقاضیان در این شهر، در صحن شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، جمعیت‌پذیری و متوسط تراکم ساختمانی دامغان، مبنای تعیین طبقه‌ها (سه‌طبقه) در شهرک ۵۹ هکتاری شد و با توجه به واگذاری اراضی ۲۰۰ متری واحدهای بزرگتر و با کیفیت‌تر ساخته می‌شود.

وی با اشاره به هزینه‌ تامین خدمات زیربنایی در اراضی نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: طبق آخرین برآوردهای انجام شده، اداره کل راه و شهرسازی سمنان نیازمند ۱۵ هزار میلیارد ریال برای واریز سهم یک سوم وزارت راه و شهرسازی به دستگاه‌های خدمات‌رسان است که این رقم از طریق صندوق ملی مسکن تامین می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی سمنان افزود: علاوه بر اراضی ۵۹ هکتاری، طرح تفکیکی سایت ۴۶ هکتاری دامغان نیز در دست تهیه است و برخی از متقاضیان در این شهرک ساماندهی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار