کد خبر:۱۲۲۰۲۰۲

ترامپ: اردن و مصر پذیرای تعداد بیشتری از اهالی غزه باشند

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه اولین سفر خارجی او به عربستان یا انگلیس خواهد بود تاکید کرد که مصر و اردن باید پذیرای تعداد بیشتری از فلسطینی‌های اهل غزه که اکنون در وضعیت هرج و مرج واقعی قرار دارد، باشند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در چارچوب تماس‌هایی که با سران کشور‌های عربی دارد، با «عبدالله دوم» پادشاه اردن نیز به شکل تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترامپ و پادشاه اردن در تماسی تلفنی درباره اهمیت امنیت و ثبات در منطقه صحبت کرده‌اند.

به گزارش رویترز، ترامپ اعلام کرد که من با پادشاه اردن درباره انتقال افراد از نوار غزه ویران شده به کشور‌های همسایه صحبت کردم.

ترامپ افزود: من از پادشاه اردن خواستم از فلسطینی‌های بیشتر اهل غزه که اکنون در وضعیت هرج و مرج واقعی است، استقبال و پذیرایی کنند.

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: من همچنین دوست دارم که مصر هم از اهالی غزه پذیرایی کند و امروز یکشنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر گفت‌و‌گو خواهم کرد.

دونالد ترامپ درباره روابط با عربستان سعودی هم گفت که من با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان درباره کاهش قیمت نفت صحبت کرده‌ام و اولین سفر خارجی من ممکن است به عربستان یا انگلیس باشد.

ترامپ پنجشنبه شب بعد از مراسم تحلیف خود گفت که از عربستان سعودی خواهد خواست قیمت نفت را کاهش دهد و این تصمیم به پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین کمک خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفت: عربستان سعودی ۶۰۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری خواهد کرد و من خواهم خواست این مبلغ به یک تریلیون دلار برسد.

عربستان سعودی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ مجموعا مبلغی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد و ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی گفته بود عربستان گاو شیردهی است. او در اولین سفر خارجی خود به ریاض رفت و بحران قطر را رقم زد.

بن سلمان هم در تماس تلفنی با ترامپ گفت که ریاض قصد دارد سرمایه‌گذاری‌ها و روابط تجاری خود را با ایالات متحده در چهار سال آینده به مبلغ ۶۰۰ میلیارد دلار افزایش دهد و در صورت فراهم شدن فرصت‌های بیشتر، این رقم می‌تواند افزایش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار