آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۰۹۶۹

ژاپن از ربات لوله کاترپیلار برای تعمیر و بازرسی فاضلاب رونمایی کرد

شرکت Tmsuk مستقر در کیوتو (Tmsuk) از توسعه یک ربات جدید بازرسی لوله پا به نام "SPD-X" خبر داده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت Tmsuk مستقر در کیوتو (Tmsuk) از توسعه یک ربات جدید بازرسی لوله پا به نام "SPD-X" خبر داده است. ربات جدید می‌تواند در لوله‌هایی با قطر بیش از ۷.۸۷ اینچ (۲۰ سانتی متر) قرار بگیرد و با استفاده از باتری ۱۶ پایه خود تا ۰.۱۹ مایل در ساعت (۰.۳ کیلومتر در ساعت) حرکت کند.

این ربات به طور خاص برای کمک به بازرسی و تعمیر خط لوله توسعه یافته است. این همچنین یک ارتقاء قابل توجه در ربات "SPD۱" این شرکت با ثبات و عملکرد بیشتر است.

برای این منظور، SPD-X کوچکتر، طولانی‌تر و تقریباً سه برابر سنگین‌تر از SPD۱ است. حداکثر سرعتی معادل دارد و اکنون کاملاً ضد آب است. SPD-X دوربین بسیار بهبود یافته‌ای دارد و می‌تواند محیط‌های پیچیده تری مانند ناهماهنگی مفصل لوله یا تجمع رسوب را مدیریت کند.

این دوربین دید ۳۶۰ درجه در ۱۲.۳ را ارائه می‌دهد که نسبت به ۶۲.۲ درجه SPD۱ پیشرفت بسیار زیادی دارد. نسخه اصلی و جدید بهبود یافته SPD-X دارای یک کنترل از راه دور از طریق یک کنترلر الهام گرفته از پد بازی هستند.

نمای جانبی SPD-X.

SPD-X: نسل بعدی پیپ بات‌ها

این ربات همچنین می‌تواند در فضا‌های باریک دیگری که انسان‌ها نمی‌توانند وارد آنها شوند، به ویژه فضا‌های بالقوه خطرناک، استفاده شود. در مقایسه با مدل قبلی خود، SPD-X دارای پایه‌های پیشرفته تری است و تعداد بیشتری از آنها به آن امکان می‌دهند تا موانع بیشتری را سریعتر طی کند.

SPD-X به ارتش واقعی دیگر «پایپ بات‌ها» می‌پیوندد که در حال حاضر در سراسر جهان در حال استفاده یا توسعه هستند. این روبات‌های کوچک به انجام کار‌های حیاتی کمک می‌کنند تا خطوط لوله را در بهترین شرایط نگه دارند.

تنها در ایالات متحده، تخمین زده می‌شود که یک لوله آب اصلی هر دو دقیقه یا بیشتر پاره می‌شود و در حال حاضر کمتر از شش میلیارد گالن آب تصفیه شده در روز از دست می‌رود. به طور متعارف، بازرسی و تعمیر مستلزم کار مقدماتی زمان‌بر و کار فشرده است.

ربات‌هایی مانند SPD-X می‌توانند زمان و پول نقد مورد نیاز برای انجام کار‌های بازرسی و تعمیر را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.

نمای بالای SPD-X.

توسعه آن شامل شبیه سازی سه بعدی گسترده برای مشاهده نحوه عملکرد طراحی ربات در محیط‌های مختلف است. این شامل پاسخ مورد انتظار آن به تجمع رسوب در یک لوله است.

اینها با آزمایش دنیای واقعی ربات در محیط‌های مشابه پیگیری شد. بسیاری از پیشرفت‌ها در آخرین مدل به دنبال بازخورد کاربران SPD۱ در سال ۲۰۲۲ بود.

اینها شامل، اما محدود به توانمندسازی ربات برای کنترل قطر لوله‌های بزرگتر و کوچکتر و بهبود عملکرد برای انسداد لوله و جریان آب نبودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
ایران چند سال پیش چنین رباطی ساخته اینا تازه بهش رسیدن
3
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
سلام با عنایت به عدم ثبت اطلاعات نیروهای عظیمی از نیروهای شرکتی حجمی طرحی توسط دستگاههای دولتی که نزدیک سه ماه زیر بار این مسأله نمی روند و به گونه ای حق آن نیروها ضایع می نمایند لطفاً از رییس سازمان اداری استخدامی بخواهید در سامانه سایر تمهیداتی اضافه گردد تا نیروهای شرکتی حجمی طرحی و ... خودشان اط
2
3
قدرت طهماسبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
داخل لجن کف لوله گیر نمی کند و شیشه ی دوربین آن کثیف نمی شود ، مخصوصا در مسافت های طولانی و پر پیچ و خم
1
3
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
??????
1
2
نعیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
این چیه ما یک فامیل داریم سربازه
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار