کد خبر:۱۲۲۱۵۰۹

فرستاده ترامپ به تل آویو رسید؛ گفت‌و‌گو درباره اجرای مرحله دوم تبادل اسرا در دستور کار

فرستاده ویژه دونالد ترامپ به تل آویو رسید تا درباره تثبیت آتش‌بس و اجرای مرحله دوم تبادل اسرا گفت‌و‌گو کند. او همچنین قصد دارد از نوار غزه بازدید کند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم؛ فرستاده ویژه ترامپ به “تل‌آویو” رسید تا درباره تثبیت آتش‌بس و مرحله دوم تبادل اسرا گفت‌وگو کند.

 استیو ویتکوف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، وارد تل آویو شد تا بر روند اجرای آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا بین اسرائیل و حماس نظارت کند. مذاکرات درباره این موضوع قرار است در شانزدهمین روز توافق، که مصادف با سه‌شنبه آینده است، آغاز شود.

طبق گزارش هیئت پخش اسرائیل، ویتکوف همچنین قرار است با اسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، دیدار کند. این گزارش همچنین اشاره دارد که فرستاده ویژه آمریکا ممکن است سفری میدانی به نوار غزه داشته باشد، که شامل محور “نتساریم” و گذرگاه “کرم ابو سالم” خواهد بود.

هدف سفر ویتکوف چیست؟

بر اساس این گزارش، ویتکوف پیامی از سوی دونالد ترامپ برای مقامات اسرائیلی خواهد داشت، که بر اجرای کامل تبادل اسرا تأکید دارد. در این پیام، رئیس‌جمهور آمریکا خواستار حل‌وفصل اختلافات امنیتی و سیاسی برای تحقق این توافق شده است.

دیدار نتانیاهو با ترامپ در واشنگتن

در همین حال، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، اعلام کرد که او دعوت‌نامه‌ای برای دیدار با دونالد ترامپ در کاخ سفید دریافت کرده است. این دیدار قرار است در تاریخ چهارم فوریه برگزار شود.

واکنش آلمان به پیشنهاد ترامپ درباره آوارگان فلسطینی

در نخستین واکنش از سوی آلمان به پیشنهاد ترامپ برای انتقال فلسطینیان به مصر و اردن، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، این ایده را “غیرقابل قبول” دانست.

شولتس در یک نشست انتخاباتی در برلین اظهار داشت:«هرگونه طرح برای اسکان مجدد ساکنان غزه در خارج از این منطقه مردود است.»

او همچنین بر لزوم بازگشت اداره نوار غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد و بر حمایت کشورش از راه‌حل دو دولتی تأکید داشت، به طوری که فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها بتوانند در کنار یکدیگر، در صلح زندگی کنند.

بازگشت گسترده آوارگان به شمال غزه

طبق گزارش سازمان ملل متحد، بیش از ۳۷۶ هزار فلسطینی به شمال غزه بازگشته‌اند. دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که نیمی از این افراد مرد و نیمی دیگر زن و کودک هستند. این آمار بر اساس گزارش سازمان‌هایی است که در سراسر غزه ایستگاه‌های ثبت شمارش جمعیت ایجاد کرده‌اند.

وضعیت بحرانی در غزه و تخریب زیرساخت‌ها

ایان ایگلاند، دبیرکل شورای نروژی پناهندگان، اعلام کرد که ۶۶ درصد از زیرساخت‌های پایه‌ای در نوار غزه تخریب شده است.

وی همچنین افزود:«بیش از ۱.۴ میلیون نفر در غزه نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارند.»

ایگلاند همچنین تأکید کرد که سازمان‌های بشردوستانه همچنان با چالش‌های بوروکراتیک از سوی رژیم اسرائیل روبه‌رو هستند که مانع از انجام فعالیت‌های بشردوستانه در منطقه می‌شود. او بر لزوم تضمین امنیت کارکنان امدادرسان تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار