کد خبر:۱۲۲۲۱۰۸
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شریف؛

مهلت شرکت در رویداد سورنا تا ۳٠ بهمن ماه/ یک میلیارد تومان وام برای ایده های برتر

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی رویداد ملی علم و فناوری سورنا با حضور «مصطفی زمانیان» رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک دولت سیزدهم، «حسین سالاریه» رئیس سازمان فضایی ایران، «ذبیح‌الله حسن شاهی» معاون الکترونیک سازمان پدافند غیرعامل در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

 

در این مراسم، علیرضا بی طرفان دبیر رویداد سورنا با بیان اینکه یکی از مهمترین الزامات کشور پیشرفت علمی است، اظهار کرد: تهدادات دشمن زمانی کم رنگ می شود که ما در علم پیشرفت کرده باشیم و به نخبگان توجه داشته باشیم 

 

وی تصریح کرد: ما با استفاده از ظرفیت های داخلی می توانیم چالش های ایران و محور مقاومت را حل کنیم.

 

بی طرفان به اهداف چهارگانه این رویداد اشاره کرد و گفت: شناسایی و جهت‌دهی به مستعدین کشور در راستای حل مشکلات کشورمان و محور مقاومت، فراهم کردن بستری برای افراد مستعد تا از امکانات استفاده کنند و مسائل را مرتفع کنند، تبیین نقش علم و فناوری در مسئله محور مقاومت که تأثیرات آن را خواهیم دید و نشر و ترویج مسیه محوری از دیگر اهداف رویداد سورنا است.

 

وی مسئله محوری در حوزه مقاومت را از دیگر برنامه‌های این رویداد برشمرد و گفت: ارتباطات ایمن و ارتباطات زیر آب، نوآوری در هوا و نوآوری در آب همچنین مسئله سیستم‌های مولد امواج الکترومغناطیس از دیگر مسائلی است که در این رویداد به آن پرداخت می شود.

 

بی‌طرفان اعلام کرد: از امروز تا ۳۰ بهمن‌ماه دانشگاه شریف فرصت ثبت نام در این رویداد فراهم است و با پیش رویدادهایی در دانشگاه صنعتی شریف طرح‌های این رویداد را بررسی می‌کنیم. رقابت علمی ما ۱۵ فروردین به پایان می‌رسد و در سالگرد وعده صادق یک اختتامیه اولین رویداد برگزار می‌شود.

 

وی در پایان یادآور شد: جوایزی برای سه تیم برتر تعیین شده است که تیم اول ۱۵۰ میلیون تومان، تیم دوم ۷۰ میلیون تومان و تیم سوم ۵۰ میلیون تومان جایزه دریافت خواهند کرد و وام یک میلیارد تومانی به ایده‌های برتر برای حل مسئله تعلق خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار