به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام والمسلمین طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و دبیر جشنواره نهجالبلاغه دانشگاهیان، اظهار داشت: امام خمینی (ره) فرمودند: «ما مفتخریم که کتاب نهجالبلاغه، که بالاترین کتاب رهاییبخش بشر و دستورات آن، برترین راه نجات بشری است، از امام ماست.»
وی ضمن قدردانی از مصری، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم، و ابرازه، رئیس فعلی دانشگاه، گفت: سال گذشته فراخوان این جشنواره در پنج بخش منتشر شد که شامل ۲۱ رشته بود و به لطف الهی ۳۱ دبیرخانه استانی برای آن شکل گرفت.
حجتالاسلام طاهری با اشاره به آمار شرکتکنندگان در بخشهای مختلف جشنواره بیان کرد: ۵۸ هزار و ۲۰۰ نفر در این جشنواره شرکت کردند که ۶۵ درصد از آنان در بخش معارفی حضور داشتند. یکی از آثار مهم این جشنواره، ۱۱ جلد کتاب در شرح و تفسیر نهجالبلاغه است که به دبیرخانه ارسال شده است. همچنین، تعداد قابل توجهی کلیپ و تولیدات رسانهای به جشنواره ارسال شده و شیوههای تدریس نهجالبلاغه نیز در قالب سرفصلهای درسی تدوین شده است.
دبیر جشنواره رسا در ادامه تصریح کرد: در این جشنواره، سه دوره تخصصی با موضوع "دشمنشناسی در نهجالبلاغه" به مدت ۱۶ ساعت تدوین و در اختیار اساتید قرار گرفت. همچنین، دورهای با عنوان "اخلاق کارگزاران" و دورهای ویژه دانشجویان جدیدالورود تهیه شده است.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره نهجالبلاغه تأکید کرد: امید است این جشنواره زمینهساز انس بیشتر دانشجویان با نهجالبلاغه باشد. در همین راستا، طرح یکشنبههای علوی برگزار میشود. این جشنواره نه یک نقطه پایان، بلکه سرآغازی برای ترویج معارف علوی در دانشگاهها است. با توجه به توصیههای مقام معظم رهبری، ضروری است که کانونهای نهجالبلاغه در دانشگاهها تشکیل شود تا جوانان بتوانند ارتباط بیشتری با این گنجینه ارزشمند برقرار کنند.
وی در پایان، از تمامی دستاندرکاران جشنواره در بخشهای مختلف قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که با تلاش همگانی، نهجالبلاغه از مهجوریت خارج شده و جایگاه والای خود را در میان دانشجویان و دانشگاهیان بیابد.