کد خبر:۱۲۳۴۷۸۹

آزادی بیان آمریکایی؛ ۴ سال زندان در انتظار برافراشتگان پرچم حماس و حزب الله!

قانون‌گذاران دموکرات در نیویورک پیش‌نویس قانونی ارائه کرده‌اند که بر اساس آن برافراشتن پرچم‌ها و نمادهای حماس و حزب‌الله ممنوع می‌شود و متخلفان با مجازات ۴ سال زندان روبه‌رو خواهند شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ وب‌سایت اسرائیلی «واینت» گزارش داد که قانون‌گذاران دموکرات در ایالت نیویورک پیش‌نویس قانونی جدیدی ارائه کرده‌اند که بر اساس آن برافراشتن پرچم‌ها و نمادهای حماس و حزب‌الله ممنوع می‌شود. در صورت تخلف از این قانون، مجازات سنگین ۴ سال زندان در انتظار متخلفان خواهد بود.

جزئیات پیش‌نویس قانون جدید در نیویورک

به گزارش «واینت»، هدف اصلی قانون‌گذاران آمریکایی این است که پرچم‌ها و نمادهای حماس و حزب‌الله به فهرست نمادهای ممنوعه‌ای اضافه شوند که نمایش آن‌ها در شرایط تهدیدآمیز یا آزاردهنده غیرقانونی است. در حال حاضر، نمادهایی مانند صلیب شکسته (نماد نازی‌ها) و سایر نمادهای نژادپرستانه در این فهرست قرار دارند.

این اقدام در پی افزایش تجمعات و تظاهراتی صورت می‌گیرد که در آن معترضان به سیاست‌های اسرائیل، پرچم‌های حماس و حزب‌الله را به نمایش می‌گذاشتند. به‌ویژه در نیویورک، این تظاهرات به‌شدت افزایش یافته و نگرانی‌هایی را در میان مقامات آمریکایی به‌وجود آورده است.

سابقه اعتراضات ضد اسرائیلی در آمریکا

در سال‌های گذشته نیز ایالات متحده شاهد موجی از تظاهرات ضد اسرائیلی به‌ویژه در جریان جنگ این کشور علیه غزه بوده است. دانشگاه‌های آمریکا، به‌ویژه در نیویورک، بارها صحنه اعتراضات گسترده‌ای در حمایت از غزه و محکومیت اقدامات نظامی رژیم اسرائیل بوده‌اند. این اعتراضات در بسیاری از موارد به درگیری با پلیس منجر شد و ده‌ها دانشجو بازداشت شدند.

در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، او بارها در جریان مبارزات انتخاباتی خود اعلام کرده بود که قصد دارد اعتراضات حامی فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا را سرکوب کند. این موضع‌گیری‌ها نیز به نوبه خود تنش‌ها را در فضای دانشگاهی افزایش داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار