آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۰۲۴

فردریش مرتس در آستانه صدراعظمی آلمان؛ توافق احزاب برای تشکیل دولت ائتلافی

فردریش مرز، رهبر حزب دموکرات مسیحی، به‌عنوان صدراعظم احتمالی آلمان معرفی شد. پس از موفقیت در مذاکرات اکتشافی با حزب سوسیال دموکرات، دو حزب وارد مذاکرات رسمی برای تشکیل دولت ائتلافی می‌شوند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ فردریش مرتس، رهبر حزب محافظه‌کار اتحادیه دموکرات مسیحی/اتحادیه سوسیال مسیحی (CDU/CSU)، به‌نظر می‌رسد که به‌زودی به‌عنوان صدراعظم جدید آلمان معرفی شود. این پیش‌بینی پس از پیروزی حزب او در انتخابات صورت می‌گیرد، اگرچه این حزب نتوانست اکثریت قاطع را به‌دست آورد.

در همین حال، لارس کلینگبیل (Lars Klingbeil) از حزب سوسیال دموکرات (SPD) اعلام کرد که مذاکرات اکتشافی پس از انتخابات ۲۳ فوریه با موفقیت به‌پایان رسیده و حالا دو حزب آماده ورود به مذاکرات رسمی برای تشکیل دولت ائتلافی هستند.

روند تشکیل دولت ائتلافی در آلمان

تشکیل دولت ائتلافی در آلمان امری معمول است. این فرآیند به‌طور کلی در دو مرحله انجام می‌شود: ابتدا مذاکرات اکتشافی و سپس مذاکرات رسمی ائتلاف. در این دوره نیز دو حزب اصلی تلاش داشتند تا پیش از هفته آینده به توافق برسند. هدف اصلی آنها تسهیل محدودیت‌های استقراضی آلمان در پارلمان بود تا به رشد اقتصادی و افزایش هزینه‌های نظامی کمک شود.

اهداف دولت احتمالی مرز

مرتس قصد دارد تا عید پاک دولت ائتلافی را تشکیل دهد. او هشدار داده است که «پنج دقیقه به نیمه‌شب» باقی مانده تا اروپا بتواند در برابر تهدید روسیه متخاصم از خود دفاع کند. مرز با اشاره به کاهش اعتماد به ایالات متحده تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ، بر لزوم تقویت استقلال امنیتی اروپا تأکید کرد.

بلوک محافظه‌کار CDU/CSU و حزب SPD درباره موضوعات حساسی همچون مهاجرت و پرداخت‌های رفاهی به مذاکره نشستند و پس از یک کمپین انتخاباتی پرتنش به توافق رسیدند. یکی از مسائل مهم دیگر، تجهیز اوکراین به موشک‌های دوربرد تاوروس (Taurus) بود که مرز تحت شرایط خاصی از آن حمایت می‌کند؛ هرچند که اولاف شولتس، صدراعظم کنونی از حزب SPD، با این طرح مخالف بود.

سیاست‌های مهاجرتی سختگیرانه‌تر در دستور کار

مرتس اعلام کرد که دو طرف توافق کرده‌اند تا برای محدود کردن مهاجرت غیرقانونی گام‌های جدی بردارند. این تدابیر شامل جلوگیری از ورود تمامی مهاجران بدون مدرک به مرزها، حتی پناهجویان می‌شود. مرتس تأکید داشت که این سیاست می‌تواند بخشی از رأی‌دهندگان حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) را که در انتخابات اخیر بیش از ۲۰ درصد آرا را کسب کرد، جذب کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار